Reteta pentru o vacanta de lux: un partener de incredere pentru inchirieri auto in Constanta si pe tot litoralul

Miercuri, 20 Septembrie 2017, ora 12:46
1823 citiri
Reteta pentru o vacanta de lux: un partener de incredere pentru inchirieri auto in Constanta si pe tot litoralul

Vacanta de vara umple litoralul de turisti, iar printre acestia sunt multi cei care cauta servicii de inchirieri auto in Constanta pentru a putea explora toate punctele de interes in ritmul propriu.

De la Mamaia la Vama Veche, de la monumentele istorice din Constanta la situl arheologic de la Histria, poti vizita toate statiunile si obiectivele turistice fara a depinde de programul excursiilor de o zi sau de orarul trenurilor si microbuzelor.

Este vara ta, traieste-o cu stil alaturi de Cronoscar - partenerul tau pentru inchirieri auto din Constanta

Desigur, daca iti doresti libertatea de miscare la malul marii, doresti sa calatoresti intr-un automobil elegant, potrivit pentru vizitarea resorturilor si restaurantelor de lux. Pana la urma, esti intr-o binemeritata vacanta dupa jumatate de an de munca intensa. Iar Cronoscar este partenerul tau pentru servicii de rent a car in Constanta, dar si pe intreg litoralul Marii Negre.

Stim exact ce iti doresti: o procedura simpla si rapida pentru incheierea contractului de inchiriere, o flota de masini de inchiriat variata s o echipa de asistenta clienti prompta si eficienta. Din aceste motive ne-am plasat centrul de inchirieri auto din Constanta in apropiere de aeroport, dispunem de un personal competent si bilingv (romana si engleza) si iti lasam libertatea de a alege locul de receptie si predare a masinii inchiriate de la noi.

Vorbind despre flota de masini de inchiriat in Constanta, ne permitem sa va recomandam doua dintre modelele cel mai des solicitate de clientii nostri de pe litoral. Este vorba de automobile noi din clasa sedan de lux, ideale pentru plimbari alaturi de familie sau prieteni, care se integreaza perfect in peisajul cosmopolit din nordul litoralului nostru.

Inchiriaza un autoturism BMW 520d Xdrive

Nu vei trece neobservat la volanul acestui sedan de lux, cu linii aerodinamice si un design care imbina eleganta cu caracterul sportiv al unei masini rapide. Acest automobil este topul de gama din toata flota noastra pentru inchireri auto Constanta.

Dintre specificatiile tehnice care scot in evidenta caracterul de masina sport de oras, amintim:

* Motorizare: 4 cilindri in linie cu 16 valve Turbocharged

* Putere dezvoltata: 190 CP

* Aceleratie: 7,5 secunde de la 0 la 100 km/h

* Viteza maxima 235 km/h

Pentru confortul soferului si pasagerilor, BMW 520d Xdrive ofera urmatoarele dotari standard:

* Climatizare multi-zona;

* Scaun cu memorie, actionat electric pentru sofer

* Tapiterie si volan din piele naturala

* Porturi de conectare Bluetooth

* Aplicatia Apple Car Play

Inchiriaza un autoturism Audi A6

Pentru clientii nostri care cauta masini de inchiriat in Constanta care combina confortul cu eleganta discreta, Audi A6 este alegerea ideala. Echipa Cronoscar pentru servicii de rent a car recomanda aceasta masina pentru vacantele cu familia, in care siguranta si confortul sunt pe primul loc.

Prezentarea fisei tehnice:

* Motorizare: 4 cilindri in linie cu 16 valve DOHC Turbocharged

* Putere dezvoltata: 188 CP

* Acceleratie: 7,9 secunde de la 0 la 100 km/h;

* Viteza maxima: 233 km/h.

Dotari interioare:

* Climatizare multi-zona

* Scaune actionate electric pentru sofer si pasageri

* Aplicatia Audi Connect

Nu uita: pentru o vacanta perfecta, rent a car Cronoscar te asteapta cu servicii de inchiriere auto in Constanta profesionale, prietenoase si la preturi competitive.

#rent car Constanta, #Cronoscar Constanta , #Litoral