Mergi in Vama pe 1 mai? Iata cum poti sa-ti scoti banii de transport

Vineri, 21 Aprilie 2017, ora 21:29
4012 citiri
Mergi in Vama pe 1 mai? Iata cum poti sa-ti scoti banii de transport

Uber Romania a initiat programul pilot UberVAMA pentru toti soferii care se pregatesc sa petreaca mini-vacanta de 1 mai pe litoral. Datele statistice din ultimii ani arata ca 60.000 de autoturisme vor parcurge drumul pana la malul marii, iar 25.000 dintre acestea se vor indrepta direct spre Vama Veche.

Nu are rost, totusi, sa te asezi la volan si sa defilezi cu masina goala pana in Vama, cat timp ai la dispozitie o solutie care iti poate acoperi cheltuielile cu drumul sau cu cazarea, cea de sofer Uber.

Prin programul UberVAMA, soferii vor putea lua cu ei pana la trei pasageri in masina, iar costul unei curse va fi de 150 de lei, suma ce poate fi impartita egal intre pasageri, cu optiunea "Imparte tarif" (Split fare).

"UberVAMA e pentru cei care stiu ca drumul spre mare e cel mai frumos atunci cand il imparti cu cineva. Iar daca astfel iti acoperi si banii de benzina sau cazarea, cu atat mai bine.

Dar e si pentru cei care, anul acesta, vor sa isi lase masina acasa pentru ca s-au saturat sa petreaca ore in plus la volan, pe autostrada. Sau pentru cei care nu mai vor sa caute 30 de minute parcare in Vama, care devine neincapatoare, iar oamenii ajung sa parcheze chiar in afara localitatii.

Strict in ceea ce priveste problema parcarii, cum ar fi ca anul acesta sa putem spune: Vama Veche nu mai e ce a fost?", puncteaza Bogdan Turcanu, Marketing Manager Uber Romania.

Desigur, pentru a deveni partenerul Uber in acest program lansat pentru un weekend va trebui sa indeplinesti anumite conditii, dar acestea sunt destul de simple.

Trebuie sa ai permis de cel putin un an, o masina bine intretinuta, un cazier auto fara incidente grave si un cazier judiciar curat. Va trebui sa te si inscrii pe site-ul companiei pentru a deveni sofer Uber, iar vineri, 28 aprilie si apoi luni, 1 mai, intra online in aplicatia UBER pentru parteneri in oricare dintre intervalele orare 8:00 - 10:00, 12:00 - 14:00 sau 16:00 - 18:00.

Aplicatia te va conecta cu un pasager sau cu un grup de pana la trei pasageri care merg in Vama. Procedeaza la fel si la intoarcere. Cu UberVAMA poti lua maxim 3 pasageri si indiferent de numarul calatorilor, costul unei curse cu UberVAMA va fi de 150 de lei pe sens.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vacanta 1 mai, #vacanta litoral, #UBER, #parteneri Uber , #Litoral