Cele mai asteptate evenimente de la malul marii de 1 mai 2017

Miercuri, 26 Aprilie 2017, ora 12:10
3236 citiri
Cele mai asteptate evenimente de la malul marii de 1 mai 2017

Ca in fiecare an, vacanta de 1 mai este una dintre cele mai asteptate perioade ale anului. Fie ca alegi sa dai o fuga pana la munte sau la mare, fie ca ai decis sa ramai acasa cu familia si prietenii, vacanta de 1 mai trebuie marcata intr-un mod inedit.

Pentru ca mai sunt doar cateva zile pana cand se va deschide noul sezon estival, organizatorii celor mai asteptate evenimente de la malul marii sunt cu pregatirile in toi.

In randurile de mai jos am pregatit calendarul celor mai asteptate petreceri ale acestei perioade, care promit sa le ofere celor prezenti momente de neuitat.

1. Festivalul Berii: 26 aprilie 2017 - 1 mai 2017

Organizat in cadrul Pavilionului Expozitional din Mamaia, evenimentul isi propune sa adune laolalta atat branduri cunoscute, cat si producatori de bere artizanala din toata tara.

Atmosfera se va incinge odata cu aparitia invitatilor surpriza, printre care ii amintim: Bere Gratis, Dan Helciug si Spitalul de Urgenta, Mihai Margineanu Band, Nightlosers, Compact, Trupa Veche, Fly Project, DJ Project si Giulia, Gipsy Casual, Haiducii, Maria Dragomiroiu si Nicu Paleru.

2. Festivalul de muzica electronica Sunwaves: 27 aprilie 2017 - 2 mai 2017

Show-ul va dura patru zile si se va desfasura pe plaja Crazy Beach din Mamaia Nord. Ca in fiecare editie, atmosfera va fi controlata de numele grele din industria muzicii electronice.

Anul acesta pe scena vor urca: Alex & Digby, Alexandra, Amir Javasoul, Apollonia, Arapu, Barac, Cally, Clovis, Daniel Maher, Gescu, Gettic Funk, Ion Ludwig, Lamache, Loco Dice, Marc Antona, Marco Carola, Mihigh, Neverdogs, Priku, Ricardo Villalobos, Sepp, Sonja Moonear, Sublee, The Martinez Brothers si Vincent Iulian.

3. Festival du Bonheur - pour les gourmands: 28 aprilie - 1 mai 2017

Este primul festival de mancare organizat pana acum in Mamaia Nord si primul eveniment de acest gen care se intinde pe o suprafata de 15.000 de metri patrati. Intrarea va fi libera, dar accesul la zona de food, unde se vor gasi atat preparate romanesti cat si internationale, se face in baza unui card alimentat de turisti cu orice suma dorita.

Citeste continuarea pe RisCo.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#evenimente litoral , #Litoral