Vacanta in SUA? Hoteluri de vis care-ti vor face concediul de neuitat (Galerie foto)

Sambata, 23 Ianuarie 2016, ora 00:00
31038 citiri
Vacanta in SUA? Hoteluri de vis care-ti vor face concediul de neuitat (Galerie foto)
Foto: Facebook/Ambassador Hotel Wichita

Daca tot dai atat pe biletul de avion, pentru a ajunge pana in America, poate n-ar fi rau sa alegi si hoteluri care sa faca diferenta intre o vacanta ca oricare alta si una pe care sa nu o poti uita niciodata.

America e tara in care se gasesc hoteluri de toate felurile. Daca nu te intereseaza in mod special neobisnuitul si cauti luxul sau iti doresti sa fii cat mai aproape de natura, Business Insider iti sugereaza cateva locuri de cazare unde, la preturi rezonabile, ai parte de tot ce ti-ai putea dori. Totul, intr-un cadru la care pe moment doar visezi.

Lista sugerata de Business Insider are la baza clasamentele unor publicatii de profil, cum ar fi Travel + Leisure, Conde Nast Travelers, TripAdvisor si nu numai.

Daca drumurile te poarta in Alabama, te poti caza in Battle House, un hotel ridicat intr-un loc istoric, unde s-au purtat batalii in Razboiul din 1812.

Te costa cel putin 199 de dolari sa stai intr-o camera prin care, de-a lungul timpului, au trecut celebritati din muzica sau film, legende ale sportului, presedinti si fete regale.

Hotelul dispune de 238 de camere unde vei cunoaste farmecul sudic, de spa, centru de fitness si cate si mai cate. In plus, e primit cu bratele deschise si animalul tau de companie.

Asa arata una dintre salile in care poate fi luata masa.

Foto: Facebook/The Battle House, A Renaissance Hotel & Spa

Daca drumurile te poarta in Alaska, cazeaza-te la Hotel Alyeska, din Girdwood. Lasand la o parte cadrul natural ca de poveste - munti albi, ghetari, partii cat cuprinde si chiar vedere la ocean - hotelul in sine bucura turistul, pentru ca e intim, aducand mai mult cu o vila.

La preturi incepand cu 249 de dolari pe noapte, te poti bucura si de sauna sau de piscina cu apa sarata, care are si functie de jacuzzi.

Foto: Alyeska Resort

Intr-un decor idilic, la poalele unui munte, se afla hotelul Mii amo, din Sedona, statul Colorado. Serviciile all-inclusive presupun si tratamete intr-un spa de lux, clase de fitness, piscina de exterior si interior sau teren de tenis. In plus, in zona se poate face mountain biking.

Hotelul, unde o camera porneste de la 2.520 de dolari pe trei nopti, dispune si de ghizi, care te vor ajuta sa descoperi o zona de o salbaticie pura.

Foto: Facebook/Mii amo

Pentru doar 370 de dolari pe noapte, Solage Calistoga, din Calistoga, California, este hotelul de lux unde te poti imbaia in ape geotermale, unde poti sa faci bai de namol si unde poti manca intr-un restaurant Michelin.

Zona muntoasa in care se afla este numai buna pentru drumetii, chiar si pe bicicleta, fiind renumita si pentru podgoriile si bucatele sale.

Foto: Solage Calistoca

Cuibarit printre stancile rosii din Colorado, Gateway Canyons este ideal pentru cei care iubesc natura si aventura. Poti urca muntele cu bicicleta sau de pe spatele unui cal ori te poti intrece cu caiacul. 779 de dolari pe noapte te costa sa stai intr-un apartament si sa iei cina la lumina stelelor.

Foto: Gateway Canyons Resort

Winvian Farm, din Litchfield Hills, statul american Connecticut, dispune de spa de lux si de un bazin de dimensiuni generoase, dar nu neaparat acestea sunt punctele sale tari. Complexul este format dintr-un conac construit in 1775 si 18 casute bine ascunse de copaci. Langa fiecare dintre acestea asteapta bicicletele.

Natura e la ea acasa aici, iar rodul ei e mereu pe masa. Asta pentru ca aici se mananca organic, din gradinile proprii.

Inedit e ca aici se poate dormi si in casutele construite in copac, pentru cei care vor sa se simta si mai aproape de natura.

Foto: Facebook/Winvian Farm

Hawaii este o destinatie in sine, insa ai nevoie de un loc unde sa pui si capul pe perna. Vilele Wailea, din Maui, 98 la numar, au ca privelisti unele dintre cele mai frumoase plaje din lume. Aici ai putea sa alegi in fiecare zi un alt sport de apa. Asta, daca-ti permiti sa platesti 1.285 de dolari pe noapte.

Conde Nast Traveler a numit acest complex, care dispune de 44.500 de metri patrati de teren privat, cel mai bun din Hawaii.

Foto: Facebook/Wailea Beach Villas Resort

A.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cele mai bune hoteluri SUA, #hoteluri America, #cele mai bune hoteluri poze , #Hoteluri de lux