Relaxeaza-te in cele mai bune hoteluri SPA din lume

Sambata, 07 Septembrie 2013, ora 00:00
3294 citiri
Relaxeaza-te in cele mai bune hoteluri SPA din lume
Sursa foto: tooopen.com

La inceputul toamnei, nimic nu poate fi mai relaxant decat sa te pregatesti pentru noul sezon intr-unul dintre cele mai luxoase hoteluri SPA din lume. Aici vei fi rasfatat cu tratamente exclusiviste, care combina ingrediente exotice, precum trufele din ciocolata ale renumitului Jacques Torres.

Pentru ca stim cat este de important pentru tine sa fii in forma si gata pentru provocarile unui nou sezon, Business24 iti recomanda trei dintre cele mai bune hoteluri SPA din lume.

Fiecare dintre acestea are servicii personalizate si o gama larga de tratamente, bazate pe produse premium.

In clasamentul intocmit de justluxe.com figureaza doar hoteluri de top, aflate in destinatii cu clima calda si temperaturi placute pentru aceasta perioada a anului. Asadar, pe langa un tratament relaxant te vei putea bucura si de o minivacanta inainte sa te intorci la birou cu forte proaspete.

Tratamente cu ciocolata la Remede SPA, din hotelul Regis Bal Harbour Resort

Exteriorul hotelului Regis Bal Harbour Resort / Sursa foto: justluxe.com

Pe prima pozitie in topul celor mai bune figureaza St. Regis Bal Harbour Resort, din Miami Beach. Hotelul se afla intr-o locatie privilegiata, foarte aprope de ocean.

Detaliu din interiorul hotelului Regis Bal Harbour Resort / Sursa foto: justluxe.com

Centrul Spa, Remede SPA, a fost amenajat cu atentie pentru detalii, incepand de la peretii din marmura crem, o nuanta calda si odihnitoare pentru ochi, pana la prosoapele foarte moi, din plus.

Detaliu cu centrul SPA al hotelului Regis Bal Harbour Resort / Sursa foto: justluxe.com

Tratamentele care se fac aici includ fructe exotice, specifice regiunii, precum nuci Kukui sau alge Limu. De asemenea, unul dintre ingredientele de baza in terapiile folosite la Remede Spa este ciocolata maestrului renumit pe plan international, Jacque Torres.

Viziteaza un centru SPA premiat pentru serviciile sale

Una dintre camerele hotelului James Royal Palm. Sursa foto: justluxe.com

Pe locul doi se afla James Royal Palm, premiat de Conde Nast Traveler UK&US Magazine, una dintre cele mai prestigioase reviste de profil din industria turistica.

Piscina hotelului James Royal Palm. Sursa foto: justluxe.com

Hotelul se afla in South Beach, Florida si iti pune la dispozitie o lista intreaga de proceduri terapeutice, pe baza de sare.

Detaliu din centrul SPA din hotelul James Palm Beach. Sursa foto: justluxe.com

Pachetele includ consultantii personalizate facute de doctori specialisti, masaje pentru intreg corpul sau doar pentru maini ori doar pentru picioare.

Rasfata-te cu tratamente pe baza de fructe exotice la St Regis Princeville Resort

Una dintre camerele de la St Regis Princeville Resort. Sursa foto: justluxe.com

Cel putin la fel de bine te vei simti si la St Regis Princeville Resort, construit pe insula exotica Kauai, din Hawaii. Multumita acestei pozitionari, vei beneficia si de o priveliste spectaculoasa, care te va ajuta si mai mult sa te relaxezi si sa te bucuri de tratamentele SPA.

Vedere de pe terasa hotelului St Regis Princeville Resort. Sursa foto: justluxe.com

La centrul SPA din incinta hotelului sunt angajati maseuri profesionisti, cu referinte importante, dar si consultanti care sunt gata sa stabileasca impreuna cu tine un regim potrivit si personalizat. Produsele folosite sunt pe baza de extracte naturale si fructe exotice.

Centrul SPA al hotelului St Regis Princeville Resort. Sursa foto: justluxe.com

#cele mai bune hoteluri, #hotel spa lux, #hotel lux, #relaxare spa lux , #Hoteluri de lux