Hoteluri recomandate pentru un sejur de neuitat in Londra

Miercuri, 11 Iulie 2012, ora 08:31
3899 citiri
Hoteluri recomandate pentru un sejur de neuitat in Londra

Londra reprezinta un obiectiv turistic important, iar cazarea in acest oras este un element esential al unui sejur deosebit. Hotelurile din Londra ofera servicii de cazare ireprosabile si reusesc sa imbine elemente cu traditie veche cu elemente noi.

Apartamentele cele mai scumpe din aceste hoteluri au un aspect impresionant, constituind alegerea ideala pentru o vacanta de vis. Elite Traveler a intocmit un ghid pentru calatoria in Londra, in care a inclus mai multe hoteluri de lux.

The Dorchester

The Dorchester este un hotel cu traditie, avand exterioare art deco din anii '30 si camere cu aspect tipic englezesc si trei apartamente la ultimul nivel cu terase curbate cu panorama deosebita. Hotelul are 250 de camere. Apartamentele de la ultimul nivel, care fac parte din suita Harlequin, au un pret de cazare de 13.645 de dolari pe noapte.

Cele trei apartamente au fost renovate recent de designerul american Alexandra Champalimaud, avand un decor din matase si piele, semineu si o terasa larga cu o viziune impresionanta asupra Londrei. The Dorchester este un hotel cu stil, modern, luxos si cu un aspect nou.

The Connaught

The Connaught, situat oe Mount Street, a intampinat oaspeti de elita incepand cu anul 1897. Situat pe Mount Street, hotelul include celebrul restaurant Helene Darroze, barurile Coburg si Connaught si un serviciu prin care sunt distribuite oaspetilor halate haute-couture inainte de sosirea lor.

Cel mai scump apartament din acest hotel costa 10.760 de dolari pe noapte si este situat la ultimul etaj. Interioarele acestuia, cu un design realizat de David Collins, imbina decorul eclectic, operele de arta si cartile, dand senzatia unui sanctuar pentru persoanele preocupate de cultura. Apartamentul cuprinde un salon dublu cu o inaltime impunatoare, o sufragerie, doua terase cu panorama catre Mayfair, un dormitor, cabine luxoase, dormitor pentru oaspeti si baie cu marmura alba si gri.

The Berkeley

Aflat in Knightsbridge, The Berkeley reprezinta locatia ideala pentru cei care isi doresc sa beneficieze de lux. Printre atractiile acestui hotel se numara Blue Bar si restaurantul cu doua stele Michelin Marcus Wareing. La etajul al optulea al acestui hotel se afla un club de sanatate si un centru spa, cu o vedere panoramica asupra Hyde Park.

Apartamentul cel mai luxos al acestui hotel are un dormitor foarte mare, baie proprie, camera de zi spatioasa, sufragerie, camera de oaspeti si acces separat catre terasa de pe acoperis. Camera are tonuri de crem si caramel si linii elegante care se contopesc cu grandoarea hotelului. Fiecare invitat va primi, pe langa serviciile obisnuite, un iPad personal pe care sa il foloseasca pe durata sederii.

The Ritz

Inaugurat de renumitul Cesar Ritz in 1906, The Ritz pastreaza toata stralucirea initiala. Cele 136 de camere de oaspeti combina interioare i stilul lui Louis al XVI-lea cu tehnologia moderna. Oaspetii au la dispozitie magnificul restaurant Ritz, restaurantul Palm Court si barul Rivoli.

Cel mai scump apartament in acest hotel costa 9.930 de dolari pe noapte, are coridor si garderoba, doua dormitoare, o sufragerie, un salon, bucataria majordomului si doua bai cu marmura. Fiecare baie are cate un televizor.

The Savoy

Construit in 1889, Hotelul Savoy a fost renovat recent, in urma unei invetsitii de aproximativ 100 milioane de dolari. Hotelul imbina elemente de decor originale cu unele noi, iar interioarele sunt construite in stilul edwardian si art deco, avand o eleganta si o stralucire fara varsta. The Savoy are 268 camere de oaspeti.

Camerele cele mai scumpe din acest hotel pot fi inchiriate la preturi de 16.000 de dolari si sunt situate la etajul cinci, avand vedere catre raul Tamisa. De la oricare dintre cele opt ferestre oaspetii se pot bucura de o panorama magnifica asupra Londrei. Pe langa serviciile tipice unui hotel de cinci stele, oaspetii au la dispozitie un serviciu prin care le sunt despachetate si impachetate bagajele, ideal pentru cei care vor sa calatoreasca rapid.

#cazare Londra, #hoteluri Londra, #hoteluri de lux Londra, #preturi cazare hoteluri Londra , #Hoteluri de lux