Hotelul Inter din statiunea Venus, modernizat cu 10 milioane de euro de Ioan Niculae

Joi, 23 Mai 2013, ora 13:33
6773 citiri
Hotelul Inter din statiunea Venus, modernizat cu 10 milioane de euro de Ioan Niculae
Hotelul Inter (fostul Carmen) din statiunea Venus

Grupul Interagro, detinut de omul de afaceri Ioan Niculae, a investit circa 10 milioane de euro pentru modernizarea hotelului de cinci stele Inter (fostul Carmen) din statiunea Venus, a carui deschidere este programata vineri.

"In urma unor investitii de aproximativ 10 milioane de euro in modernizare, singurul hotel de cinci stele din statiunea Venus isi deschide maine (vineri, n.r.) portile. Hotelul Inter din statiunea Venus face parte din grupul de firme Interagro. Pana in 2012, acesta s-a numit "Carmen" si a fost clasificat la categoria de patru stele", se arata intr-un comunicat al Interagro.

Hotelul este situat in centrul statiunii Venus, pe plaja, oferind 98 de spatii de cazare dispuse pe 5 nivele in apartamente si camere confortabile de lux, toate cu vedere la mare.

In afara serviciilor hoteliere, clientii au acces la o piscina cu apa din mare, in aer liber, cu o de 90 metri patrati si la un ponton amenajat pentru plaja, construit deasupra nivelului marii. Unitatea dispune de un centru de conferinte si afaceri, precum si de un centru de relaxare SPA.

Interagro mai detine un hotel de patru stele sub brandul Inter la Zimnicea. Acesta are 20 de spatii de cazare, dintre care 16 camere single sau double si 4 apartamente.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Hotel Carmen Venus, #hotel Inter Venus, #modernizare hotel Ioan Niculae, #hotel statiune litoral , #Hoteluri de lux