Cel mai inalt hotel din lume, inaugurat la Hong Kong

Joi, 22 Decembrie 2011, ora 09:26
1704 citiri
Cel mai inalt hotel din lume, inaugurat la Hong Kong
Hotelul Ritz Carlton din Hong Kong

Anul acesta industria hoteliera de lux s-a dezvoltat foarte mult, inaugurandu-se diverse hoteluri peste tot in lume.

Mai jos, vedeti unele din cele mai scumpe hoteluri de lux din lume, inaugurate in 2011, potrivit Luxuo.com:

Hotelul Ritz-Carlton, Hong Kong

In Hong Kong a fost deschis in 2011 cel mai inalt hotel din lume, Ritz-Carlton, construit la marginea apei si oferind oaspetilor sai o piscina la inaltime, cu vedere spre port, precum si camere de spa si tratament cosmetic cu pereti de sticla.

Hotel "W", Londra

Emblematicul lant hotelier W a deschis un nou hotel in inima Londrei, cu o capacitate de 192 de camere si standarde de lux.

Hotel Disney, Hawaii

Disney a inaugurat in septembrie un hotel conceput ca fiind o experienta alternativa la vacanta in familie, deoarece se concentreaza pe divertismentul membrilor familiei.

Hotelul a fost deschis in Hawaii, iar decorul sau este inspirat din traditia hawaiiana.

Trump Ocean Club, Panama

Trump Ocean Club a deschis in luna iulie a acestui an una din cele mai inalte cladiri din cadrul lantului sau hotelier, cu o inaltime de aproape 300 de metri.

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai 47 de apartamente, un centru spa, un cazino, un port privat si o insula cu plaja privata.

Hotelul Andaz Shanghai, China

In China, a fost inaugurat hotelul Andaz Shanghai, care si-a castigat deja fani printre calatorii iubitori ai stilului de lux contemporan.

Andaz Shanghai este un hotel high-tech, dotat cu toate inventiile tehnicii moderne, oferind in plus o priveliste mirifica asupra orasului Shanghai si asupra cartierului traditional Zintiandi, unde este situat.

#Ritz Carlton, #hotel Disney, #hotel Shanghai, #Trump Ocean Club , #Hoteluri de lux