Unde mergem la schi iarna aceasta: Valea Gastein, Austria

Sambata, 15 Noiembrie 2014, ora 00:00
6607 citiri
Unde mergem la schi iarna aceasta: Valea Gastein, Austria
Foto: Gastein

Ce ar putea fi mai placut, la sfarsitul unei zile pline de schi, decat o ora de relaxare in ape termale?

Business24 iti recomanda in acest weekend o destinatie recunoscuta pentru aceasta combinatie, domeniul de schi de pe valea Gastein, o regiune din Salzburgerland Gasteinertal. Acesta este impartit in cinci centre, are peste 200 de km de partii, iar culmile sale urca pana la 2.700 de metri altitudine.

Partea relaxanta a vacantei este asigurata aici de cele doua bai termale: Bad Gastein si Bad Hofgastein. Iar daca esti in cautare de poze impresionante si amintiri unice, trebuie sa ajungi la podul suspendat de 140 de metri lungime, unic in Europa prin altitudinea la care se afla, dar si platforma panoramica "Glocknerblick".

Sezonul de schi incepe aici de la sfarsitul lui noiembrie si se incheie abia in ultima saptamana a lunii aprilie. Ce-i drept, daca-ti doresti sa ai parte de zapada pe partie pe toata perioada sezonului de iarna, Austria este taramul potrivit pentru asta.

Sfaturi pentru o sedere avantajoasa in Gastein

Prin achizitionarea Cardului Gastein poti beneficia de preturi reduse sau chiar intrari gratuite la peste 50 de atractii turistice din vale.

Iar daca mergi cu familia, trebuie sa te interesezi de "Parteneriatul Gasti". Fie ca e vorba de hotel sau scoala de schi, unitate de inchiriere echipamente sau restaurant, Gasti este "garantul serviciilor impecabile", familia fiind in centrul atentiei, iti promit reprezentantii regiunii.

Nu te plictisesti in Gastein

Odata ajuns aici te vei putea delecta cu festivalul international de cultura si arta, FIS-Snowboard Weltcup in Bad Gastein (intre 9 si 11 ianuarie 2015), Red Bull Playstreets (in 14 februarie 2015) sau Art on Snow - cel mai mare festival artistic din Alpi (intre 31 ianuarie si 6 februarie 2015).

Nu in ultimul rand, intre 13 si 22 martie 2015 va avea loc Festivalul international Snow Jazz Gastein.

Ce spui, te-am convins?

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vacanta schi Austria, #ski Gastein, #unde mergem la schi , #Ghid turistic