Pregateste-i o surpriza de Valentine's Day: Vacante in februarie

Sambata, 31 Ianuarie 2015, ora 00:00
3252 citiri
Pregateste-i o surpriza de Valentine's Day: Vacante in februarie
Foto: Thomson

De Valentine's Day, ziua indragostitilor in traditia occidentala, traditia spune ca trebuie sa oferiti un mic dar celui iubit. Ce poate fi mai frumos decat o vacanta de vis, o destinatie necunoscuta, un zambet, dar mai ales clipele petrecute alaturi de cei dragi.

Fie ca alegi cateva zile in tara sau o mini-vacanta la Istanbul, cu siguranta cadoul se va dovedi cat se poate de inspirat.

Aerul de munte poate fi solutia perfecta pentru un weekend in doi, in Baile Felix, Baile Herculane sau Tusnad.

Agentia Paralela45 iti propune o oferta care cuprinde mic dejun, cina festiva in data de 14 februarie, acces la piscina si jacuzzi, totul la un pret cuprins intre 234 si 294 de lei de persoana. Perioada sejururilor este 13-15 Februarie, la hoteluri de 3 si 4 stele.

Locatiile au acces liber la autostrazi, cai ferate si artere principale, iar hotelurile se afla in oras. In Baile Felix, de exemplu, Hotelul President este situat ultra-central si dispune de un spa care ofera solutii eficiente de tratament pentru diverse afectiuni: lectroterapie si hidroterapie; afectiuni ake tubului digestiv; afectiuni hepato-biliare, renale si ale cailor urinare, dermatologice, alergii cutanate, afectiuni metabolice si de nutritie, afectiuni respiratorii.

In ceea ce priveste vacanta in Baile Herculane, relaxarea este cuvantul care o defineste, datorita posibilitatilor de tratament: aerohelioterapie, bai termale in bazin descoperit, bai termale sulfuroase si sarate.

Pentru spiritele aventuroase, poti incerca si cateva destinatii romanesti autentince: Bran, Poiana Brasov, Sibiu, Sinaia si Vatra Dornei. Sejurul in Bran este la pretul de 294 de lei, la hotel de 3 stele.

Activitatile pe care le puteti face in Bran sunt vizite la Cetatea Rasnov, Pestera Valea Cetatii sau plimbari prin Vama Medievala Bran sau va puteti bucura de linistea unei cine festive alaturi de partener.

Sibiul este o alta destinatie populara ce merita vizitata. Zidul Cetatii, Piata Unirii sau Filarmonica de stat sunt cateva dintre locurile magice din Sibiu, pe care le puteti admira, daca alegeti oferta de 250 de lei propusa de Paralela 45.

Nu in ultimul rand, puteti alege, pentru o surpriza cu totul unica, mini-vacanta in Albena, Bulgaria, tot in perioada 13-15 februarie. Hotelul Flamingo este situat in partea centrala a statiunii, la 150 de metri de plaja, iar printre facilitati se numara locuri de joaca pentru copii, plaje private sau inchirieri masini.

Pretul vacantei este de 69 euro pe un sejur de 2 nopti de persoana. Documentele necesare calatoriei sunt: pasaport sau carte de identitate si asigurare medicala.

Ce puteti face in Albena? Ei bine, plajele sunt principalele atractii turistice, insa nu trebuie sa neglijam locatiile publice care ofera servicii excelente: Tropical Cafe, restaurantul Poco Loco sau SPA Centre, locul in care aerul pur, bogat in calciu si iod al climatului maritime este folosit de specialisti pentru a oferi tratamente de lux clientilor cu probleme medicale.

Foto: The Telegraph

O ultima supriza pregatita de Paralela 45 este excursia in orasul care se intinde pe doua continente, Istanbul, cu o durata de 5 zile si la un pret de numai 199 de euro.

Moscheele, bazarurile si baile turcesti te vor tine ocupat pe toata durata vacantei. Ce trebuie sa stiti inainte de a porni la drum este ca veti fi rapit de arhitectura orasului, de zumzetul negustorilor si de imaginea tropicala a bazarelor.

Principalele atractii turistice sunt Basilica Cistern, Aya Sofia, un faimos muzeu bizantin, Palatul Topkapi sau Turul Galata. Pretul sejurului include transport cu avionul Bucuresti-Istanbul si retur, compania TAROM, 4 nopti de cazare, turul orasului cu insotitorul de grup si asistenta turistica in limba romana.

Tot ce trebuie sa faceti este sa pregatiti surpriza pentru persoana iubita si sa porniti la drum!

D.R.

#vacante februarie, #vacante Valentine s Day, #last minute februarie, #last minute Valentines Day, #last minute Istanbul , #Ghid turistic