City Break in Europa: Unde pleci weekend-ul viitor?

Miercuri, 04 Ianuarie 2012, ora 12:41
1870 citiri
City Break in Europa: Unde pleci weekend-ul viitor?
Foto: Elvetia/ SURSA: infoturism.ro

Vacanta s-a terminat prea repede si, pentru cei care nu au apucat suficiente zile de relaxare, hotelurile pun la dispozitie numeroase oferte de tip "City Break". Fie ca alegi Elvetia, Praga, Viena sau Bulgaria, urmatoarele trei zile de weekend iti pot "reincarca bateriile", daca stii ce sa alegi.

Pentru perioada 6-8 ianuarie am ales cateva destinatii apreciate de romani si am selectat cateva locatii si ofertele lor, cu ajutorul portalului infoturism.ro.

Iata cateva dintre cele mai interesante oferte pentru weekend-ul viitor:

Sejur in Praga: 75 euro pentru 3 zile

Daca alegi sa pleci la Praga, poti opta pentru Hotel Diplomat, unde pretul de persoana pentru un sejur de trei zile pentru o camera dubla este de 75 de euro si este valabil intre 3 ianuarie si 31 martie 2012. Oferta include 3 nopti de cazare cu mic dejun.

Hotelul este un loc perfect in care te poti relaxa in acest sfarsit de saptamana la sala de fitness, in bazinul cu hidromasaj sau in camera cu aburi si sauna din dotare.

Infoturism caracterizeaza hotelul Diplomat, de patru stele, drept cel mai mare din Praga. El este renumit pentru dotarile sale pentru conferinte si intalniri de afaceri, asa ca poate fi potrivit si pentru urmatoarea ta intalnire de afaceri.

Camerele au aer conditionat, TV satelit cu ecran plat, DVD player, minibar, telefon cu mesagerie vocala, dar si conexiune la internet. In afara de dotarile de la camerele standard, camerele superioare ofera in plus cate un seif, prize internationale pentru 110 v si 220 v, dar si un aparat de cafea in camera.

Sejur in Engelberg, Elvetia: 239 euro pentru 3 zile

Mini-vacanta la ski in Elvetia te costa 223 de euro de persoana pentru 3 nopti de cazare in camera dubla cu mic dejun, ski-pass pentru zona Engleberg-Titlis-Brunii si un plin de benzina gratuit la hotelul Terrace din Engleberg.

Hotelul Terrace se afla deasupra statiunii, pe varful unei creste si dispune de parcul propriu dar si de funicular catre centrul statiunii.

In plus, beneficiezi si de un tratament zilnic cu sauna si baie de aburi.

Oferta nu include transportul pana acolo si este valabila pana pe 8 aprilie 2012.

Sejur in Bansko, Bulgaria: 60 de euro pentru trei zile

Daca vrei sa pleci la ski undeva mai aproape, poti alege Bulgaria. Hotelul Kralev Dvor de trei stele, din Bansko, se afla la 450 de metri distanta de partie si la 450 de metri de centrul orasului.

Kralev Dvor ofera restaurant cu semineu, lobby bar, sauna, masaj, internet, parcare, camere cu TV, minibar si seif, printre altele.

Pretul pentru un sejur de trei zile pentru o camera dubla este de 60 de euro de persoana, valabil intre 4 ianuarie 2012 si 10 martie 2012.

Copiii pana la patru ani au cazarea gratuita, iar cei intre patru si 12 ani au reducere de 75%.

Sejur in Viena: 185 de euro pentru trei zile

Daca vrei sa pleci in weekend la Viena, te poti caza la Hotel Artis, situat la doar cateva minute distanta de centrul orasului, in apropierea Palatului Belvedere si foarte aproape de Casa Hundertwasser, Opera de Stat, Academia de Teatru si Konzerthaus. Unul dintre avantajele sale cele mai mari este faptul ca are statia de tramvai chiar in fata hotelului.

Printre elementele care te vor ajuta sa te relaxezi cu adevarat se numara patul cu apa din camerele superioare si posibilitatea de a-ti lua cu tine si animalul de companie.

Pretul este de 185 de euro/persoana pentru 3 nopti de cazare cu mic dejun inclus, dar si transport cu avionul. Oferta este valabila pana la 31 martie 2012.

Trebuie sa stii insa ca transferul aeroport-hotel-aeroport nu este inclus in pret si nici taxa de aeroport, care insumeaza 95 de euro/persoana.

#city break Europa, #weekend Praga, #weekend Elvetia, #weekend Bulgaria, #sejur Viena , #Ghid turistic