Viziteaza cele mai extravagante orase din lume, pe bicicleta electrica

Sambata, 07 Iunie 2014, ora 00:00
2477 citiri
Viziteaza cele mai extravagante orase din lume, pe bicicleta electrica
Foto: Avenue des Champs-Elysées, Paris

Alege anul acesta o excursie in care, timp de o luna, sa vizitezi Parisul, New York, Milano, Londra Barcelona, Roma, Tokyo, Los Angeles, Amsterdam, Istanbul, Berlin si Sydney, pe bicileta electrica.

Cu ocazia lansarii celor doua modele electrice Obree si Orsted, compania producatoare, A2B, impreuna cu portalul VeryFirstTo, ti-a pregatit o combinatie inedita pentru vacanta de anul acesta: viziteaza 12 dintre cele mai "in pas cu moda" orase intr-o singura excursie cu cel mai in voga mijloc de transport: bicicleta electrica.

Pe scurt, vei avea mereu la tine si tu, si jumatatea ta, cate o bicicleta electrica de ultima generatie cu care veti vedea in voie marile orase. Iar, la sfarsit, fiecare isi poate lua bicicleta acasa.

Intreaga distractie costa 97.900 de euro pentru amandoi si inca poate fi rezervata pe portalul VeryFirstTo.

Cum iti vei petrece vacanta vietii tale

In cadrul excursiei de o luna vei cina la restaurante de inalta clasa, vei petrece in cele mai renumite cluburi si vei face cumparaturi din cele mai vestite galerii din intreaga lume.

Spre exemplu, in Barcelona va veti caza la W Hotel, veti vizita muzeul Picasso si veti avea ocazia sa explorati Passeig de Gracia, una dintre cele mai scumpe alei de cumparaturi din intreaga lume.

In Londra va veti odihni in hotelul proaspat deschis Rosewood, veti lua cina la restaurantul Le Gavroche si puteti incheia seara la The Connaught Bar.

Foto: Galleria Vittorio Emanuele II, Milano

In Milano veti fi cazati la Armani Hotel, veti cina la restaurantul Dolce & Gabanna Gold si, desigur, veti petrece restul serii la Cavalli Club.

In Statele Unite, veti fi cazati la Loews Regency in New York si veti lua masa la restaurantul decorat cu stele Michelin "Blue Fin". In timpul zilei veti avea ocazia sa vizitati una dintre cele mai mari galerii de arta din lume, "the Metropolitan Museum of Art".

Foto: Rodeo Drive, Los Angeles

Apoi in Los Angele veti avea ocazia sa explorati Venice Beach, sa cinati la Chateau Marmont dar si la Mr Chows, iar dupa cina "timp de voie" la Teddy's sau Couture, locul in care petrec starurile. Apoi va veti odihni la Hotel Bel-Air.

Desigur, peste tot veti beneficia de cate un ghid care va va arata cele mai bune coltisoare din fiecare oras.

Foto: JK Place, Roma

Nu uita, intreaga excursie se va desfasura pe bicicletele electrice

Veti primi cu aceasta ocazie bicicletele electrice nou-lansate de A2B, Obree si Orsted. Bicicletele se incarca prin pedalare, iar bateriile tin pe o distanta pana la 130 de km, au cinci trepte de viteza (o noutate pe piata bicicletelor electrice). Legal, limita de viteza pentru aceste mijloace de transport este de 25 km/h in Europa si 32 de km/h in afara continentului.

Bicicletele au ADN german, fiind concepute si construie de arhitecti germani.

Foto: Obree e-bike

Bicicleta Obree este nominalizata la International Designs of the Year Award 2014 si are un design "in tendinte": are centrul gravitational mai jos si roti mai mici pentru a fi mai puternica, dar si mai agila.

Foto: Orsted e-bike

Bicicleta Orsted a ocupat locul doi la 2014 ExtraEnergy LEV pe categoria "lifestyle". Aceasta are rotile putin mai mari pentru o experienta lina si, totusi, puternica.

Aceste biciclete iti vor pernite sa explorezi fiecare latura a orasului fara sa stai in trafic si fara sa depinzi de mijloacele de transport in comun.

Foto: Rosewood Hotel, Londra

Top 12 destinatii pentru iubitorii de moda:

Paris ocupa locul 1 in topul oraselor pentru iubitorii de moda, urmat de New York, Milano, Londra si Barcelona, potrivit unui studiu realizat de portalul VeryFirstTo asupra a 4.000 de respondenti.

Iata clasamentul final:

1. Paris

2. New York

3. Milano

4. Londra

5. Barcelona

6. Roma

7. Tokyo

8. Los Angeles

9. Amsterdam

10. Istanbul

11. Berlin

12. Sydney

Foto: QT Hotel, Sydney

Iata ce-ti propun organizatorii pentru vacanta in cele mai in voga capitale ale modei

Paris - Hotel: Four Seasons George V. Restaurantele Le Meurice Alain Ducasse si Taillevent. Nightlife: Hotel Costes, Silencio. Shopping: Rue St Honore. Cultura: Le Marais.

New York - Hotel: Loews Regency. Restaurants Le Bernardin and Per Se. Nightlife: VIP Room. Shopping: Fifth Avenue, Madison Avenue, Soho. Cultura: Guggenheim, Metropolitan Museum of Art.

Milano - Hotel: Hotel Armani. Restaurant: Dolce & Gabbana Gold. Nightlife: Cavalli Club. Shopping: Quadrilatero d'Oro.

Londra - Hotel: Rosewood. Restaurant: Le Gavroche. Nightife: Connaught Bar. Cultura: The Tate, Southbank.

Barcelona - Hotel: W. Restaurant: ABaC. Nightlife: Eclipse Bar (W) si Boujis. Cultura: Picasso Museum. Shopping: Passeig De Gracià.

Roma - Hotel: JK Place. Restaurante: Aroma si Metamorfosi. Nightlife: Bar della Pace, La Cabala.

Tokyo - Hotel: Peninsula. Restaurante: Joel Robuchon and Narisawa. Nightlife: New York Bar (Park Hyatt) si Velours. Cultura: Ueno Koen, Mori Arts Center.

Los Angeles - Hotel: Bel-Air. Restaurante: Mr. Chow, Chateau Marmont si Providence. Nightlife: Couture, Teddy's Skybar. Shopping: Rodeo Drive, West Hollywood.

Amsterdam - Hotel: Dylan. Restaurant: Bord'eau si Vinkeles. Nightlife: Freddy's, Supper Club Bungalow 8 si A Bar (Intercontinental).

Istanbul - Hotel: Shangri-La, Bosphorus. Restaurante: Zuma and Cipriani. Nightlife: GQ Bar and 360 Bar.

Berlin - Hotel: Hotel De Rome. Restaurante: Tim Raue si Les Solistes. Nightlife: The Liberate, Paris Bar si Lang Bar.

Sydney - Hotel: QT. Restaurantele Marque si Tetsuyas. Nightlife: Blu Bar. Shopping: Surrey Hills & Darlinghurst.

#vacanta paris, #vacanta in jurul lumii, #vacanta bicicleta electrica , #Excursii