Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

4B - Bike Brunch with Birds and Beavers

Pedaleaza in weekend prin Colinele Transilvaniei si descopera o familie de castori si pasari salbatice

Pedaleaza in weekend prin Colinele Transilvaniei si descopera o familie de castori si pasari salbatice


Descopera Colinele Transilvaniei din saua bicicletei, pe 25 mai, intr-o noua tura Bike Brunch with Birds and Beavers, impreuna cu ghizi specializati in cicloturism si birdwatching.

O simpatica familie de castori, care a construit un baraj pe un afluent al Oltului, dar si o multime de pasari salbatice te asteapta in weekend.

Plecarea se face la ora 9:00, din parcarea de la intrarea in Cetatea Fagarasului, de unde vei pedala pana a Cobor, comuna Ticusul Vechi, jud. Brasov.

Traseul, de nivel usor spre mediu, urmareste drumul de pe malul Oltului, trece prin satele Sona, Halmeag si Felmer. Lungime (tur+retur): aproximativ 50 km. Diferenta de nivel: 650 m.

La pranz vei gusta bunataturi din gospodariile locale, la Ferma de Biodiversitate Cobor, nr. 264.

Taxa de participare la brunch este de 80 lei/adult si include:

  • meniul (aperitiv, fel principal, desert, suc natural, apa, cafea, ceai); bauturile alcoolice se platesc separat
  • vizita fermei ecologice,
  • ghizi specializati dedicati pentru cicloturism si birdwatching,
  • contributie ce va fi directionata pentru intretinerea traseelor de drumetie si bicicleta.

Copiii pana la 5 ani au gratuitate, iar cei intre 6-14 ani beneficiaza de o reducere de 50%. Distractia in curte si in sopru sunt incluse.

Esti binevenit si daca nu vrei sa pedalezi, dar iti doresti sa petreci o zi deosebita in natura. Taxa pentru masa este de 50 de lei/persoana.

Pentru cei care nu se mai simt in stare sa se intoarca pe biciclete dupa bunatatile de Cobor, va fi disponibil transfer contra cost pana la Fagaras - 10 lei / persoana + bicicleta.

Participarea la eveniment de face in baza unei rezervari ferme. Bicicletele pot fi inchiriate special pentru aceasta tura, cu ajutorul organizatorilor, Asociatia MyTransylvania si partenerii.

Mai multe detalii, pe pagina evenimentului 4B - Bike Brunch with Birds and Beavers.

Te prinde weekendul in Sibiu? Iti recomandam Transilvanian Brunch - Linia Mocanitei Cornatel - Hosman


Tot sambata, 25 mai, poti pedala pe traseul mocanitei din Valea Hartibaciului, in cadrul evenimentului Transilvanian Brunch - Linia Mocanitei Cornatel - Hosman organizat de Asociatia MyTransylvania si Tura-in Natura.

Plecarea se face din Sibiu, Piata Mare, la fantana, la ora 8:30. Traseul este de nivel mediu, 65% pe asfalt si 35% pe drum de tara, si trece prin Selimbar, Mohu, Valea Hartibaciului, Casolt, Cornatel, Nucet si Hosman. Distanta de parcurs dus-intors: 60 km.

Costuri: 5 lei / persoana - contributie pentru intretinerea traseelor de drumetie si bicicleta; 200 lei / grup - pentru serviciile de ghidaj. Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

Urmareste pagina asociatiei MyTransylvania pentru a descoperi toate eventimentele verii!Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1363 ori