Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Nu stii ce sa faci in weekend? Ia-ti bicicleta si pedaleaza spre... Sarbatoarea Rabarbarului!

Nu stii ce sa faci in weekend? Ia-ti bicicleta si pedaleaza spre... Sarbatoarea Rabarbarului!


Inainte de Prima Evadare, Turul Centenarului si alte mari evenimente de bicicleala, ce ziceti de "o mica pedalare" prin Colinele Transilvaniei?

Sambata, 5 mai, se pleaca in grup organizat din Sighisoara, dupa rabarbar... la Sarbatoarea Rabarbarului, Saschiz, editia a VI-a.

Plecarea se va face din Sighisoara, Piata Octavian Goga (Piata Mitica) la ora 9:00.

Traseul propus va include Valea Cainelui, Manastire, drumul forestier, Crucea Vulcanului, Padurea Lucaci, Dealul Brazilor, Pasunatul Daii, Saschiz si retur - un total de aprox 50 km, cu e diferenta de nivel de aproximativ 500 m.

La Saschiz gazdele vor astepta biciclistii foarte aproape de locul de desfasurare al Sarbatorii Rabarbarului: curtea cafenelei TEI, la nr. 302.

Foto: Asociatia Vecinatatea Femeilor din Saschiz

Echipament necesar: mtb, casca, sursa de hidratare, pelerina de ploaie, scule si camera de rezerva pentru bicicleta, voie buna.

Participarea se face pe propria raspundere.

Cost: 60 lei/persoana, din care 10 lei vor fi folositi pentru intretinerea traseelor turistice din Colinele Transilvaniei.

Meniul include: aperitiv, fel principal, desert, cafea, ceai, apa, suc natural. Bauturile alcoolice se platesc separat.

Locurile sunt limitate, iar rezervarile absolut necesare. Cei care nu doresc parcurgerea traseului pe biciclete sunt bineveniti la degustare.

Servicii suplimentare:

  • inchiriere bicicleta + casca: 60 lei / persoana
  • cost transfer retur la Sighisoara, pentru cei care nu vor putea rezista bunatatilor si vor degusta mai mult decat si-au propus, este de 10 lei / pers+bicicleta, locuri limitate.
Pentru inchiriat biciclete precum si pentru alte informatii legate de eveniment:Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1856 ori