Mocasini pentru calatorii: Aseaza-ti piciorul in cei mai confortabili papuci

Sambata, 02 Iunie 2012, ora 00:00
4229 citiri
Mocasini pentru calatorii: Aseaza-ti piciorul in cei mai confortabili papuci

Incalta-te cat mai comod in urmatoarea calatorie cu o pereche de papuci sau mocasini din piele subtire, moale si colorata. Business24 iti propune in acest weekend o pereche de mocasini confortabili, pe care ii poti impacheta usor si pe care ii poti lua cu tine indiferent cat de plin este bagajul.

Incaltamintea este creata special pentru calatorii in perioada verii: pentru zborurile lungi cu avionul sau pentru a inlocui banalii papuci pe care ii primesti la hotel, La Portegna a creat "papucii pentru calatorii", disponibili in patru modele diferite, colorati si extrem de prietenosi cu picioarele tale.

Pentru plimbarile lungi din vacantele tale poti alege o pereche de mocasini hand made in Spania, confortabili, stilati, care intra foarte usor in picior si pot fi purtati toata ziua, fara probleme.

Asadar, acum calatoriile si zborurile tale spot fi mai putin obositoare. Papucii sunt atat de flexibili incat nu vei simti disconfortul unei zile intregi de mers pe jos, iar formalitatile din aeroport vor fi mai usor de indurat. In plus, daca vrei sa ii porti doar in camera de hotel, ii poti pastra in orice colt de bagaj intrucat au nevoie de un minim de spatiu intre hainele tale.

Papucii pentru barbati costa 70 de euro si sunt disponibili in varianta negru, albastru si maro, dar si cu diferite cusaturi, in timp ce papucii pentru femei costa 65 de euro. Incaltamintea pentru doamne poate avea culoarea verde, portocaliu sau rosu si vine ambalata intr-un saculet special pentru transport.

Papucii si mocasinii pentru calatorii poti fi comandati de pe site-ul producatorului, transportul costa 20 de euro, iar incaltamintea va ajunge la tine la usa in cinci zile lucratoare din momentul in care ai facut comanda, spun oficialii companiei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#mocasini confortabili, #papuci calatorii, #papuci piele moale, #mocasini La Portegna , #Excursii