Kit de vacanta: Nu uita de esarfa, palarie si mocasini

Sambata, 09 Iunie 2012, ora 00:00
2403 citiri
Kit de vacanta: Nu uita de esarfa, palarie si mocasini

Pregateste-te de vacanta cu un kit special care include mocasini confortabili, palarii din fibra de palmier si esarfe din bambus. Daca in zilele obisnuite nu iti permiti sa te imbraci tocmai lejer, in concediu o astfel de tinuta devine aproape obligatorie.

Palaria "Panama" este lucrata de mana in Ecuador, cu fibra de palmier si este decorata cu o banda textila specifica indigenilor, sustin oficialii La Portegna, portalul de unde iti poti comanda online acest kit.

Mocasinii de calatorie sunt foarte confortabili, din piele naturala suficient de moale pentru a fi impaturiti. Acestia sunt tocmai buni pentru vizitele si plimbarile lungi din vacanta ta si sunt disponibili in diferite culori: rosu, negru, albastru si culoarea pielii.

Esarfele, punctul de rezstenta al kitului tau, sunt disponibile in doua dimensiuni: varianta mica de 100x180 de centimetri si cea mai mare de 180x220. Exista, de asemenea si doua variante de textura: unele au in compozitie 70% bumbac si 30% bambus, altele sunt 100% bumbac.

Esarfa este foarte usoara, moale si se usuca foarte repede. O poti utiliza atat pentru a-ti acoperi umerii seara, la cina, cati si ca prosop dupa o baie in mare.

Ai de ales intre culorile galben, rosu, albastru, galbe sau crem si o poti personaliza, solicitand o broderie speciala cu numele sau initiala ta, pe site-ul La Portegna.

#kit vacanta, #bagaje vacanta , #Excursii