Iti plac perlele? Relaxeaza-te vazand cum se transforma in bijuterii

Sambata, 31 August 2013, ora 00:00
2466 citiri
Iti plac perlele? Relaxeaza-te vazand cum se transforma in bijuterii
Foto: inspirationline.com

Invata totul despre arta cultivarii perlelor si modul in care sunt realizate bijuteriile cu perle intr-o excursie ce poarta numele "The Arabian Pearl Retreat".

Excursia include o noapte de cazare, transferul cu hidroavionul din Dubai la complexul Banyan Tree Ras Al Khaimah Beach, pranzul, vizita la singura ferma de perle din Emiratele Arabe Unite si ocazia de a realiza o bijuterie personalizata folosind perle adunate chiar de tine.

Nu-ti face griji, vei fi asistat de un bijutier si ti se vor oferi toate uneltele de care ai nevoie, inclusiv zece miligrame de aur alb.

In ceea ce priveste cazarea, complexul se afla pe o plaja privata cu vedere la Golf si este alcatuit din 32 de casute, fiecare avand propria piscina a infinitului si terasa.

Ai aici si un complex de SPA, cu sase camere de masaj cu vedere la ocean, dar si un restaurant pe plaja care are si el o piscina a infinitului.

A doua zi de dimineata vei savura micul dejun in camera si, odata incheiata sederea, vei pleca inapoi in Dubai cu masina. Daca vrei sa ajungi mai repede, poti rezerva un loc in hidroavion pentru inca 175 de euro - o nimica toata, pe langa cei 1.923 euro, cat costa toata distractia.

Oferta este valabila doar pana in 24 ianuarie 2014, cu rezervare la adresa de mail reservations-alwadi@banyantree.com si poate fi o idee excelenta de "excursie optionala" in urmatorul tau sejur in Dubai, nu-i asa?

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ferma perle Dubai, #excursie ferma perle, #perle Dubai, #sejur Dubai lux , #Excursii