Dream & Sleep Yoga: Alege o tabara spirituala la un alt nivel

Sambata, 20 Iunie 2015, ora 00:00
2378 citiri
Dream & Sleep Yoga: Alege o tabara spirituala la un alt nivel
Foto: a4gpa / CC BY 2.0

Yoga visului si a somnului, cunoscuta si ca proiectie astrala sau visarea constienta este una dintre cele mai intense si interesante experiente pe care le poti trai.

Acest fenomen reprezinta procesul prin care constiinta umana paraseste temporar corpul fizic si functioneaza independent, in timp ce acesta din urma ramane pasiv in starea pe care noi o cunoastem drept somn.

Rezultatul este vizualizarea lumii dintr-un alt punct de vedere decat cel al corpului fizic, prin alte mijloace decat simturile fizice.

In timpul proiectiei astrale mentii un nivel foarte ridicat de constienta si iti poti aminti fiecare detaliu la intoarcerea in corpul fizic, iti controlezi visul, te intalnesti cu persoane cunoscute sau nu, persoane care nu mai sunt in planul fizic, poti invata si cel mai important te poti dezvolta din punct de vedere spiritual intr-un mod accelerat.

Daca vrei sa aprofundezi ideea de yoga visului si a somnului, Business24 iti recomanda tabara spirituala care va avea loc intre 7 si 9 august in Bulgaria, alaturi de Scoala Iubirii.

Cazarea se va face la Lighthouse Golf & Spa Resort, un hotel de cinci stele cu pisicina interioara, pisicina exterioara, plaja privata, centru Spa (3.000 m), Fitness Studio, Restaurant International si Pescaresc, Lobby bar, Kid's Club, teren de tenis si golf.

Resortul este situat in golful Kaliakra, unde poti inchiria biciclete si poti juca golf. In resort sunt patru restaurante, deci se poate alege o alta varianta pentru fiecare zi, se poate merge in Balchik sau se poate opta pentru optiunea de demipensiune sau all inclusive.

Centrul Spa este dotat cu 7 camere de masaj, sauna finlandeza, turceasca, cu abur, infra-red, dusuri ambientale, Tepidarium, Caldarium, 3 jacuzzi-uri interioare si exterioare.

Daca rezervi acum un loc vei plati de la 80 de euro pe noapte pentru camera, la care se adauga taxa de participare la evenimentul organizat se Scoala Iubirii (300 de lei)

Taxa de participare se achita pana pe 31 iulie in contul Scoala Iubirii pe care il veti primi pe email dupa inscriere.

Daca veniti cu familia si doar un membru participa la tehnicile spirituale, doar acesta va plati taxa.

Cu toate acestea, merita sa participati impreuna, intrucat organizatorii au pus la cale un program plin si extrem de captivant.

Vineri, 7 august

18:00-20:00 Conferinta deschidere - introducere in Dream & Sleep Yoga, meditatie de expansiune a campului taberei

20:00-21:00 Plimbare in mauna

22:00-22:30 Meditatie cu tema translatiei intr-o lume paradisiaca

Sambata, 8 august

8:00-9:00 Hatha Yoga

18:00-20:00 Tehnici de proiectie astrala

20:30-21:00 Meditatia extazului in amfiteatru de lumina

21:00-22:00 Plimbare in mauna

22:30-23:00 Meditatie prin introducerea unei transe telepatice de la distanta pentru crearea unui vis lucid in noaptea ce urmeaza. Fiecare parcipant va realiza aceasta meditatie in propria camera.

Duminica, 9 august

8:00-9:00 Hatha Yoga

12:00-13:15 Conferinta despre fuziunea amoroasa transfiguratoare intre doua fiinte care se iubesc in plan astral

13:15-13:30 Meditatie de absorbtie a campului taberei

Desigur, toate activitatile sunt optionale, insa pentru a beneficia din plin de efecte organizatorii iti recomanda sa participi la fiecare din ele.

#tabara spirituala, #dream sleep yoga, #tabara yoga vara , #Excursii