Cum ar trebui sa arate albumul tau de vacanta

Sambata, 22 Februarie 2014, ora 00:00
3046 citiri
Cum ar trebui sa arate albumul tau de vacanta
Foto: Bora Bora

Camera foto este esentiala pentru urmatoarea ta vacanta, insa atunci cand excursia include si aparatele cu care vei surprinde acele instantanee, totul devine mult mai usor.

Business24 iti recomanda pelerinajul "Capture The World's 10 Most Photogenic Settings In One Vacation - Cameras included" (Surprinde zece dintre cele mai spectaculoase din lume intr-o singura vacanta - camerele foto sunt incluse - n.red), organizat de portalul VeryFirstTo, in colaborare cu Fujifilm.

Lista destinatiilor este alcatuita din nume precum Bali (Indonezia), Bora Bora (Polinezia Franceza), Marele Canion (SUA), Marea Bariera de Corali (Australia), Ha Long Bay (Vietnam), Himalaya/varful Everest (Nepal), Petra (Iordan), Taramul Templelor (Bagan, Myanmar), Rio de Janeiro (Brazilia) si Parcul National Torres del Paine (Patagonia, Chile).

Foto: Bali

Destinatiile au fost alese dupa topurile alcatuite de publicatiile Forbes, ABC News, Adventure Journal, Escape Normal si Lonely Planet, precizeaza organizatorii.

Foto: Fujifilm

Excursia include si patru camere foto la dispozitia ta, printre care si cel mai nou model lansat, Fujifilm X-T1.

Foto: Marea Bariera de Corali

Astfel, cand ajungi la Marea Bariera de Corali, vei avea la dispozitie modelulu XP70, rezistent la apa pana la adancimi de 10 metri.

Aceasta camera foto iti permite sa si filmezi, fiind rezistenta la soc (inclusiv la cazaturi de la 1,5 metri inaltime) dar si rezistenta la temperaturi scazute de pana la minus 10 grade Celsius si, desigur, rezistenta la nisip.

Foto: Petra

Cand vei zbura deasupra templului sculptat din Petra, in Iordan, vei putea surprinde imagini inedite cu ajutorul modelului XQ1.

Foto: Ha Long Bay

Acesta are cel mai rapid sistem autofocus (0,06 secunde) si permite capturarea de imagini chiar si seara, atunci cand nu ai foarte multa lumina in jur.

Foto: Rio de Janeiro

Pelerinajul tau fotografic continua cu modelul X100s, dotat cu sistemul viewfinder ce te va ajuta sa surprinzi culorile apelor luxoase din Bora Bora, dar si muntii, ghetarii, lacurile si raurile din Parcul National Terres del Paine din Chile.

Foto: Parcul National Terres del Paine

"Este cu adevarat remarcabila aceasta excursie si ocazia de a surprinde experiente inedite cu cele mai bune camere foto", sustine intr-un comunicat oficial Marcel Knobil, fondatorul VeryFirstTo (compania organizatoare), Cool BrandLeaders si Superbrands.

Foto: Nepal

Theo Gerghiades, reprezentantul Fujifilm, adauga: "Intr-o lume dominata de 'selfies', este momentul sa intoarcem camera si sa surpindem cele mai spectaculoase locuri din lume. Aceste destinatii iti taie respiratia, iar o camera buna este absolut necesara pentru a-ti alcatui un album cu cele mai frumoase amintiri".

Foto: Taramul Templelor

Excursia costa 87.360 de euro de persoana si include organizarea, transferuri, cazare si zboruri. Desigur, sborurile sunt toate la clasa business si in pret sunt incluse si cele patru camere foto pe care le vei folosi in timpul excursiei.

Daca ti-am starnit curiozitatea, afla ca poti oricand rezerva aceasta excursie online, contactandu-i direct pe organizatorii de la VeryFirstTo.

#cele mai spectaculoase peisaje, #vacanta camera foto inclusa, #poze vacanta , #Excursii