Concediu in spatiu? Costa un milion de dolari

Luni, 14 Noiembrie 2011, ora 18:50
1487 citiri
Concediu in spatiu? Costa un milion de dolari
Sursa:realitatea.net

Un om de afaceri din Singapore a platit un milion de dolari pentru a calatori in spatiu impreuna cu familia sa.

Stephen Attenborough, directorul comercial al companiei Virgin Galactic a declarat ca un om de afaceri din Singapore a cumparat un bilet in valoare de un milion de dolari, pentru a deveni prima familie asiatica ce va participa la un zbor in spatiu, anunta Realitatea.net.

Directorul comercial al Virgin Galactic a mentionat ca familia asiatica a rezervat in intregime naveta SpaceShipTwo, care are o capacitate de 4 pasageri si ca omul de afaceri isi doreste sa pastreze pentru moment anonimatul, deoarece calatoria va fi o surpriza pentru sotia sa.

Zborul acestora este programat pentru primul an de lansari in spatiu, efectuate de Virgin Galactic si intreaga familie va face parte din prima mie de persoane care vor ajunge in spatiu, ca turisti.

Compania Virgin Galactic, detinuta de miliardarul Richard Branson, vinde rezervari pentru zboruri in spatiu inca din 2005, pentru suma minima de 200.000 de dolari per pasager, desi nu s-a stabilit niciun calendar al lansarilor si nu se stie inca nici data primului zbor.

#zbor spatiu Virgin Galactic, #rezervare zbor spatiu , #Excursii