Cel mai frumos cadou de 8 martie: Vacanta intr-o capitala europeana

Miercuri, 29 Februarie 2012, ora 08:35
2793 citiri
Cel mai frumos cadou de 8 martie: Vacanta intr-o capitala europeana

De Ziua Femeii, pe data de 8 martie, agentiile de turism au pregatit oferte turistice tentante, la preturi acceptabile. Daca te intereseaza o vacanta intr-una dintre capitalele europene, trebuie sa stii ca tarifele incep de la 126 de euro, pentru Viena si de la 215 euro pentru Paris.

Un sejur de patru nopti in Viena, la un hotel de trei stele, te va costa minim 126 de euro/persoana. In tarif este inclus micul dejun, iar pentru transport va trebui sa platesti in plus.

Unul dintre hotelurile la care te poti caza este City Hotel Tabor, aflat intre Catedrala Sf. Stefan si Parcul Prater. Acestea sunt doua dintre cele mai vizitate obiective turistice din capitala Austriei.

Daca vrei sa cumperi un pachet turistic care sa aiba si transport cu avionul, va trebui sa achiti minim 345 de euro/persoana. In tarif este inclus micul dejun si biletul de avion cu plecare din Bucuresti catre Viena si retur. Pe de alta parte, va trebui sa achiti in plus 110 euro/persoana, pentru taxele aeroport si pentru alte excursii optionale.

In Paris, o vacanta de patru nopti te va costa cel putin 215 euro/persoana. Pretul include mic dejun si este valabil pentru un hotel localizat in centrul metropolei pariziene. Hotel Hibiscus a fost clasificat la doua stele si se afla in apropierea Place de la Republique. Tariful nu include si transportul cu avionul.

Pachetele turisice pentru Paris, care au inclus si transportul cu avionul, incep de la 395 de euro/persoana. Pentru acesti bani te poti caza la Hotel Mercure Porte De Pantin, clasificat la trei stele, si aflat foarte aproape de statia de metrou Porte de Pantin.

In cazul in care ti-ar placea sa vizitezi capitala Belgiei, trebuie sa stii ca preturile pornesc de la 285 de euro/persoana, pentru hotelurile de trei stele, arata datele infoturism.ro. Hotelul Thon City se afla la cinci minute de mers pe jos de celebra artera comerciala La Rue Neuve.

Pachetele turistice in pretul carora este inclus si transportul cu avionul nu sunt cu mult mai costisitoare. Dimpotriva, daca alegi un hotel de doua stele, vei plati chiar mai putin.

De exemplu, pentru un sejur de patru nopti la hotelul Best Western, clasificat la doua stele, vei plati 270 de euro/persoana. In pret sunt incluse cele patru nopti de cazare, micul dejun, biletul de avion si taxele de aeroport.

Daca ti-ar placea sa vizitezi Budapesta de 8 martie, atunci trebuie sa stii ca pretul tarifelor incepe de la 209 euro/persoana. In acesti bani ai incluse biletul de avion cu zbor direct din Targu Mures catre Budapesta, taxele de aeroport si patru nopti de cazare cu mic dejun.

#capitale europene, #vacanta capitala europeana, #vacanta Viena, #vacanta paris , #Excursii