Calatoria anului 2015. Porneste intr-o croaziera de 112 zile in jurul lumii

Sambata, 12 Aprilie 2014, ora 00:00
5910 citiri
Calatoria anului 2015. Porneste intr-o croaziera de 112 zile in jurul lumii

O calatorie in jurul lumii este o experienta unica in viata, asadar, de ce sa nu alegi o astfel de excursie cu plecare din... Los Angeles?

In acest weekend iti propunem o croaziera de 112 zile, cu plecare din Los Angeles, in cadrul careia vei ajunge si in Hawaii, in Noua Zeealanda sau la Sidney. Printre marile destinatii incluse se numara si Mumbai, Dubai, Luxor, Curacao, Canalul Panama si cateva locatii absolut superbe din Mexic.

Croaziera de 112 zile in jurul lumii se desfasoara intre 23 ianuarie 2015 si 16 mai 2015. "Deja avem patru inscrisi", spun reprezentantii operatorului care iti pune la dispozitie croaziera.

Vacanta incepe, asadar la Los Angeles, cu imbarcare pe data de 23 ianuarie. Pe 29 ianuarie vei fi deja in Honolulu (Hawaii), pe 5 februarie in Apia (Samoa de Vest), urmand ca pe 9 februarie sa ajungi in Bay of Islands, Noua Zeelanda.

Foto: Bay of Islands/newzealand.com

Ziua urmatoare vei ajunge in Auckland, urmand ca pana pe 15 febroarie sa ancorati la Sydney, in Australia.

Drumul continua cu Cairns si Darwin, in Australia, apoi cu Bandar Seri Begawan (Muara), Brunei.

Pe 1 martie 2015 vei fi in Kota Kinabalu, Malaezia, iar peste 3 zile la Hong Kong, in China, unde vei innopta.

Foto: Hong Kong/taxbreak.me

Urmatoarele destinatii din martie sunt Ho Chi Minh City (Phu My), Vietnam; Bangkok (Unithai), Thailanda; Singapore; Cochin, India; Mumbai, India; Muscat (Mina Qaboos), Oman si Dubai, Emiratele Arabe Unite.

In 2 aprilie vei ajunge la Petra, in Iordania, pe 3 aprilie la Luxor, in Egipt, urmand drumul pe Canalul Suez si ajungand pe 9 aprilie la Sorrento, in Italia (unde vei avea ocazia sa vezi insulele Capri).

Foto: Luxor/abraamtours.com

Tot in Italia vei fi si pe 10 aprilie, la Roma, apoi la Portofino.

Apoi, calatoria continua cu o vizita la Nisa, in Franta, in 12 aprilie si cu o innoptare in Barcelona intre 13 si 14 aprilie.

Ziua de 16 aprilie te aduce la Sevilla, in Spania, urmand ca peste doua zile sa fii la Madeira (Funchal), in Portugalia.

Foto: Funchal/orangesmile.com

Croaziera ta exotica isi continua cursul in Insulele Bermude si la Fort Lauderdale (cunoscut si sub numele de Venetia americana).

Desigur, de 1 mai vei fi in Curacao, urmand ca peste doua zile sa ajungi la Cartagena in Columbia.

Foto: Curacao/annyungmeyer.files.wordpress.com

Vei traversa si Canalul Panama, vei ajunge si in Costa Rica. Pe 11 mai vei fi in Mexic la Topolobampo, iar pe 12 mai la Cabo San Lucas.

Destinatia finala va fi din nou Los Angeles, unde vei debarca pe 16 mai, la 7 dimineata.

Foto: Los Angeles/assets.espn.go.com

Croaziera ta se va face pe nava Pacific Princess, si va include pensiune completa. Preturile pornesc de la 19.999 de dolari, si nu includ serviciile medicale, excursiile optionale, accesul la serviciile de infrumusetare, bauturile alcoolice, internetul sau taxele portuare.

Daca esti interesat de aceasta excursie, insa, poti afla mai multe de la reprezentantii Perfect Tour, care pot pune intreaga vacanta la cale pentru tine.

#croaziera in jurul lumii, #croaziere 2015 , #Excursii