Bagajul care nu-ti sifoneaza costumul. Visul tau a devenit realitate!

Sambata, 28 Februarie 2015, ora 00:00
5434 citiri
Bagajul care nu-ti sifoneaza costumul. Visul tau a devenit realitate!
Foto: Selectism

Problema hainelor mereu sifonate in bagaj te-a urmarit in fiecare calatorie in interes de afaceri? Nu esti singurul: cineva s-a gandit la cei ca tine si a inventat tehnologia "zero cute" in bagaj.

Realizata din cele mai bune materiale de pe piata, valiza tip troller Vocier C38 este dotata la interior cu un sistem care mentine perfect intins costumul unui gentelman sau rochia unei doamne cochete.

Designul inteligent al bagajului tau de calatorie, creat cu ajutorul tehnologiei "Zero-Crease System", garanteaza pastrarea celor mai delicate toalete in conditii ideale, potrivit Aquire Mag.

Asadar, desi Vocier C38 nu e cea mai scumpa valiza - la pretul de 775 de dolari -, cu siguranta este cea mai sigura optiune pentru a pastra aspectul elegant al tinutelor tale.

Compartimentele numeroase si bine impartite din interior separa obiectele voluminoase de accesoriile mai fragile permitandu-ti sa transporti orice obiect in bagajul tau de calatorie fara teama ca acesta ar putea fi vatamat in timpul transportului.

Designul este semnat de directorul executiv al companiei, Michael Kogelnik, care a depus patru ani de munca pentru crearea bagajului de calatorie perfect.

"A trebuit sa regandim felul in care este alcatuit un bagaj. Rezultatul va domina pentru multa vreme piata de profil prin simplitatea si eleganta sa", a spus acesta.

Aspectul gentii Vocier C38 este uimitor, aceasta imbinand senzatia rafinata data de catifea, pielea italiana si aluminiul stralucitor cu duritatea carcasei din plastic BASF, care-i ofera atat rezistenta, cat si un aspect modern.

Vocier C38 poate fi folosita atat ca bagaj de mana, incadrandu-se perfect in compartimentul de deasupra scaunelor de pasageri din avion, cat si ca bagaj de cala.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#bagaj calatorie Vocier, #geanta lux Vocier, #sistem protectie costume, #design geanta Vocier , #Excursii