Vrei un revelion altfel? Incearca Biserica Neagra in noaptea dintre ani

Vineri, 30 Decembrie 2011, ora 21:14
2026 citiri
Vrei un revelion altfel? Incearca Biserica Neagra in noaptea dintre ani
Biserica Neagra din Brasov

Petrecerea de revelion intr-un spirit clasic poate fi o alegere reusita, daca iti place muzica vocala si instrumentala, pe care sa o savurezi intr-un mediu absolut impunator, precum Biserica Neagra din Brasov.

Parohia Brasov a Bisericii Evanghelice C.A. din Romania organizeaza pe 31 decembrie, de la ora 12,00, concertul intitulat "La cumpana dintre ani".

Pentru anul acesta organizatorii au pregatit un program divers, ce va cuprinde muzica instrumentala si vocala a compozitorilor J. S. Bach, G. Gabrieli, J.Massenet, J. P. Sweelinck, T. Brediceanu, W. A. Mozart, J. Haydn, E. Bossi, J. Cabanilles, in interpretarea Cristinei Radu (soprana), a lui Wilhelm Schmidts, Steffen Schlandt, Eckart Schlandt (orga), precum si a cvartetului Gaudeamus al Filarmonicii Brasov.

"Inca de la prima editie, din 1999, a concertelor "La cumpana dintre ani", scopul organizatorilor a fost acela de a sprijini financiar lucrarile de restaurare ale unor orgi din zona Brasovului. Anul acesta, ca si in anii 2009 si 2010, fondurile stranse vor fi directionate spre restaurarea orgii din Rupea, una dintre cele mai vechi din Romania", se arata in comunicatul de presa.

Biletul de intrare la concert costa 10 lei. Biletele se pot procura de la intrarea in Biserica Neagra. Organizatorii precizeaza ca de la ora 12,00 si pana la finalul concertului accesul nu va mai fi posibil in incinta Bisericii Negre.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Biserica Neagra Brasov, #Biserica Neagra concert, #concert Brasov revelion , #Destinatii turistice