Vacanta exotica in Asia? Care sunt cele mai luxoase destinatii turistice

Miercuri, 25 Iulie 2012, ora 17:26
4297 citiri
Vacanta exotica in Asia? Care sunt cele mai luxoase destinatii turistice

Asia este taramul celor mai exotice destinatii de vacanta si nu duce nicidecum lipsa de statiuni de lux. Turistii au astfel posibilitatea de a se caza la hoteluri situate deasupra apei, avand o panorama catre pestii si coralii care se afla sub ei sau pot participa la diverse ceremonii traditionale.

CNN a analizat serviciile oferite de statiunile din Asia, recomandand o serie de obiective ale caror standarde se ridica la cele mai inalte exigente.

Hyatt Regency Hua Hin, Thailanda

Exista foarte multe statiuni de lux in Thailanda, dar Hyatt Regency Hua Hin iese in evidenta din doua motive: complexul SPA din cadrul acesteia a castigat mai multe premii, iar plaja localizata in fata acestui obiectiv este cea mai lunga, comparativ cu alte hoteluri din Hua Hin.

Hyatt Regency Hua Hin are gradini amenajate si piscine de diverse forme care sunt interconectate. De asemenea, statiunea are o cascada, Jacuzzi si un tobogan mare, prin care se poate ajunge in piscina.

Vizitatorii pot asista la ceremonii traditionale, precum oferirea florilor de lotus calugarilor. Pretul de inchiriere incepe de la 207 de dolari pe noapte.

Jumeirah Dhevanafushi, Insulele Maldive

Jumeirah Dhevanafushi este o statiune retrasa unde se pot inchiria vile situate deasupra apei. Este o statiune de lux care ofera turistilor o serie de perspective inedite pentru relaxare. In acest fel turistii pot vedea coralii si pestii tropicali din apele foarte curate din zona.

Paturile din interiorul camerelor au o latime de trei metri, obiectele din baie sunt de la Hermes, iar treptele camerei duc catre ocean. Pretul pentru inchirierea unei camere in aceasta statiune porneste de la 845 de dolari pe noapte.

One&Only The Palm, Dubai

One&Only The Palm din Dubai face parte din statiunile care au iesire la Marea Arabiei, accesul facandu-se prin intermediul taxiului pe apa.

Yannick Alleno este chef la restaurantul STAY, cel mai important simbol al statiunii. Oaspetii pot opta pentru vedere la plaja sau catre zgarie nori. Pretul pentru inchirierea unei camere porneste de la 997 de dolari pe noapte.

The Legian, Bali

Turistii care vin in statiunea The Legian au acces la viata de noapte din Seminyak si de magazinele elegante, ca si de mare.

Cladirile din cadrul statiunii au fost renovate in ultimele patru luni, astfel ca aspectul acestui obiectiv este nou. Vizitatorilor li se recomanda sa bea mojito la barul piscinei dupa ce iau o cina ce contine pastrav, gatita de expertul gastronomic al restaurantului. Pretul pentru inchirierea unei camere incepe de la 600 de dolari pe noapte.

The Nam Hai, Vietnam

The Nam Hai este cea mai buna statiune din Vietnam, aflata langa Marea Chinei de Sud. Toate camerele au curte interioara, dusuri interioare si exterioare si dispozitive pentru espresso.

Fiecare vila are propria ei piscina, iar pretul pentru inchirierea unei camere porneste de la 800 de dolari.

#statiuni turistice Asia, #destinatii turistice Asia, #hoteluri de lux Asia, #cazare statiuni lux Asia , #Destinatii turistice