"Vacanta-cupon", noul trend in turism. Vezi cele mai tari oferte!

Joi, 12 Ianuarie 2012, ora 13:04
4676 citiri
"Vacanta-cupon", noul trend in turism. Vezi cele mai tari oferte!

Daca iti doresti sa pleci intr-o vacanta in strainatate, ai putea consulta site-urile de cupoane, care ofera reduceri substantiale, de pana la 75%. Printre destinatiile listate pe site-urile de cupoane se numara atat destinatii europene, cat si de tari exotice.

Vacantele cumparate prin intermediul site-urilor de cupoane, care devin din ce in ce mai tentante pentru romani. In ultima perioada, administratorii acestor site-uri au observat o crestere a vanzarilor, turistii romani fiind atrasi in egala masura de pretul mic si de serviciile incluse in oferta.

Groupon iti propune mai multe oferte deosebit de tentante. Una dintre acestea prevede o vacanta in Malaga, de sapte nopti, cu mic dejun inclus si cu transport cu avionul. Pentru aceasta oferta vei plati doar 212 euro pentru o persoana. Tot Groupon te invita sa vizitezi Praga.

Un sejur de doua persoane, la hotelul Brilliant, clasificat la trei stele, incepe de la 68 de euro pentru doua nopti. Daca vrei sa stai, impreuna cu partenerul, trei nopti, vei plati 98 de euro. Micul dejun este inclus.

Groupon iti ofera posibilitatea sa petreci un sejur la Sinaia. O escapada de doua nopti, la hotelul Rowa Dany, cu acces nelimitat la SPA, costa 399 de lei, pentru doua persoane. Daca planuiti sa stati trei nopti, veti plati 569 de lei.

Zumzi, un alt site de reduceri care ofera pachete atractive, iti propune o vacanta la Bran.

Pentru doua nopti de cazare, la Pensiunea Alpin de trei stele, vei plati 99 de lei. Pretul este valabil pentru doua persoane. Daca vrei sa pleci la Roma, anul acesta, Zumzi iti ofera un pachet de trei nopti, la un hotel de trei stele, cu mic dejun si bilet de avion inclus. Tariful este valabil doar pentru o persoana.

Tot Zumzi te ispiteste sa pleci la Paris. Un city-break in capitala Frantei costa 1.048 de lei, pentru trei nopti de cazare, la un hotel notat cu trei stele, cu micul dejun inclus. Transportul este asigurat, cu ajutorul avionului, dar pretul este valabil pentru o singura persoana.

Best Dealz te invita sa petreci concediul de vara in Cipru. Pentru o vacanta de patru nopti in Larnaca, la hotelul Flamingo Beach de trei stele, vei plati 569 de lei. Costul mai include micul dejun, transportul cu avionul si toate taxele.

In cazul in care preferi o vacanta in tara, Best Dealz iti ofera un pachet pentru Rucar, pentru care vei plati 49 de lei, pentru doua zile. Costul este valabil pentru cuplu si puteti achizitiona pana la trei vouchere, ca sa puteti beneficia de trei nopti de cazare.

Newpon iti propune o vacanta la Disneyland Paris. Pentru un sejur de doua nopti, cu mic dejun si bilete de intrare in ambele parcuri de distractie, vei plati 102 euro. Biletul de avion nu este inclus in pret, iar acesta este valabil doar pentru o persoana.

Scotianul te invita la Barcelona. Cu un cupon pe care vei plati 45 de lei beneficiezi de 3 zile cazare + mic dejun la Hotel Abba Rambla 3* + transport avion dus-intors + taxe de aeroport. Daca vrei sa pleci in Turcia, poti profita de oferta FunDeal. Pentru 763 de lei vei beneficia de o vacanta in Instanbul, de trei nopti. Tariful include avionul, taxele, dar si micul dejun, dar este valabil doar pentru o singura persoana.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vacanta voucher, #vacanta cupoane, #reducere vacanta, #oferte vacanta, #destinatie turistica , #Destinatii turistice