Tu unde mergi in luna de miere? Iata cateva idei exotice doar pentru adulti

Duminica, 19 Iunie 2016, ora 00:00
4139 citiri
Tu unde mergi in luna de miere? Iata cateva idei exotice doar pentru adulti
Foto: Terra Tourism

Luna de miere reprezinta un moment care poate cimenta destinul unui cuplu de proaspat insuratei, iar romanii dau semne ca incep sa aprecieze tot mai mult amintirile din sejurul destinat iubirii fara limite.

Nu stii unde sa-ti programezi vacanta de vis, in care sa evadezi alaturi de perechea ta? Nu este nicio drama, Oana Dunel, directorul companiei Terra Tourism, iti va fi ghid pe traseul celor mai cautate destinatii de catre cuplurile proaspat casatorite din Romania.

In cautarea exotismului

Statisticile Terra Tourism arata ca in topul celor mai cautate taramuri exotice sunt cele din Asia, Oceanul Indian, Caraibe si America Centrala.

Pachetele pentru Thailanda, Mexic, Singapore, Maldive, Mauritius sau Cuba, cu o suma medie pentru o astfel de vacanta de 1.500 de euro de persoana, sunt cel mai des alese pachete turistice pentru luna de miere.

Este genul de concedii preferat de cuplurile tinere, cu varste intre 30-35 de ani si cu venituri peste medie. Pentru acestia, dincolo de savoarea primelor clipe relaxante petrecute in calitate de sot si sotie, conteaza si senzatiile traite in aceasta vacanta venita dupa tot stresul organizarii unei nunti fastuoase.

Nu este de mirare, deci, ca turistii se arata interesati de plaje, posibilitatea practicarii scufundarilor si a sporturilor acvatice, de facilitatile hotelurilor, dar si excursiile optionale si gastronomia locala.

"Cele mai apreciate destinatii pentru luna de miere, pentru care am primit un feedback foarte bun, au fost Republica Dominicana si Mexic, unde agentia noastra ofera zboruri charter directe, la tarife extrem de avantajoase.

Cuplurile s-au putut bucura aici de hoteluri localizate pe plaja, inconjurate de vegetatie luxurianta si cu diverse facilitati pentru adulti, cum ar fi centre spa, terenuri de sport, programe de animatie, restaurante à la carte, baruri si cluburi de noapte", a declarat Oana Dunel, fondator si director general Terra Tourism.

Dragoste la puterea a doua

Oricat de mult ti-ai iubi perechea, decorul in care alegi sa celebrezi iubirea proaspat consfintita are darul de a amplifica sentimentele existente deja intre voi.

Luna de miere reprezinta prima vacanta impreuna, in calitate de sot si sotie, pentru cuplurile proaspat casatorite si este un eveniment important care trebuie planificat cu multa grija si atentie la detalii.

Un bun truc, cunoscut de expertii in turism, este cel al alegerii unor locuri dedicate exclusiv adultilor.

"Pentru acesta tip de vacanta, noi recomandam hotelurile Adults Only, cu facilitati destinate exclusiv adultilor, unde acestia se pot relaxa si bucura nestingheriti de intimitate si de timpul petrecut impreuna.

Aceste hoteluri Adults Only ofera pachete speciale pentru luna de miere, care includ aranjamente cu petale de trandafiri pe pat, ciocolata si sampanie de bun venit, precum si momente de rasfat in doi la spa, masaje si cine romantice", specifica directorul Terra Tourism.

4 destinatii de exceptie

Destinatiile preferate din ultimii ani ale insurateilor romani acopera diverse regiuni de pe glob.

Republica Dominicana, cu pachete cum ar fi cel pentru Sensimar Bavaro, hotel deschis recent, Insulele Maldive, cu oferte pentru o saptamana la Hotel Sensimar Maafushivaru Maldives, Thailanda, cu resortul Sensimar Khaolak Beachfront si Mexic, la Sensimar Riviera Maya, sunt destinatii preferate de turistii romani pentru serviciile ireprosabile si unul dintre cele mai bune raporturi calitate - pret.

Sensimar Bavaro, din Punta Cana - Republica Dominicana, este un adevarat refugiu in care iti poti savura pe deplin clipele de rasfat cu alesul sau aleasa ta.

Hotelul ofera regim de masa cu all inclusive, piscina exterioara, bar, restaurant, centru spa, divertisment. Iar ultimul capitol este destinat pregatirii cuplurilor pentru trecerea la noul statut, oferind inclusiv seri tematice cu lectii de gatit pentru tinerii insuratei.

Daca statul in picioare langa statiile de gatit ti se va parea o corvoada, te vei putea relaxa apoi in centrul spa care iti ofera acces la jacuzzi, baie turceasca, diverse tratamente corporale, masaje, hamam, salon de infrumusetare, coafor si sala de gimnastica.

In Maldive te vei putea relaxa in vilele complexului hotelier Sensimar Maafushivaru Maldives, in extremitatea sudica a atolului Ari, la doar 25 de minute de zbor cu hidroavionul de Aeroportul International Male.

Oferta gazdelor iti lasa disponibilitatea de a alege intre vilele de pe plaja cu nisip stralucitor, cele suspendate deasupra apelor lagunei sau o vila cu piscina in interiorul insulei.

Sensimar Khaolak Beachfront este o alta optiune demna de luat in seama atunci cand iti planifici luna de miere.

Complexul este situat la poalele unui lant de dealuri cu vegetatie luxurianta si are vedere spre nisipul auriu al plajei Khao Lak si spre golful Andaman.

Hotelul este destinat exclusiv adultilor si dispune de 5 piscine relaxante, dar ofera in acelasi timp si acces facil la plaja si catre alte atractii turistice din zona.

Coasta mexicana a Caraibelor te asteapta cu oferta atractiva din partea hotelului Riviera Caraibe Maya, un refugiu dedicat celor care vor sa se bucure de linistea oferita de Playa del Carmen.

Cursuri de scufundari, masaj, securitate sporita, piscine si balcoane private mobilate, toate sunt la dispozitia ta pentru a savura din plin primii pasi in noua viata in doi.

#vacanta luna de miere, #ghid vacanta, #destinatii turistice, #oferte luna de miere , #Destinatii turistice