Traieste magia Craciunului in cele mai potrivite colturi ale lumii

Sambata, 08 Noiembrie 2014, ora 00:00
4695 citiri
Traieste magia Craciunului in cele mai potrivite colturi ale lumii

Ia-ti o vacanta in care sa simti cu adevarat spiritul Craciunului, in decembrie. In acest weekend iti propunem un circuit care include pietele de Craciun din Londra, New York, Paris, Monte Carlo, Viena, Singapore si chiar acasa la Walt Disney.

Cum altfel ai putea sa traiesti "basmul" Craciunului alaturi de cineva drag, mai bine decat intr-o excursie gandita in detaliu in opt destinatii renumite pe intreg mapamondul ca "must-see" de Craciun, calatorind la clasa business si cazandu-te la cele mai rafinate hoteluri?

"Aceasta excursie este o oportunitate pentru cei care apreciaza spiritul Craciunului si vor sa il simta la adevarata sa amploare in cele mai spectaculoase locuri din lume, in decembrie. In aceste zile vei avea ocazia si sa faci cumparaturile de Craciun in targurile de la Paris, Viena, Londra si New York", explica Marcel Knobil, fondatorul VeryFirstTo, compania care organizeaza aceasta excursie impreuna cu specialistii de la Hurlingham Travel.

Astfel, incepand cu 1 decembrie te poti imbarca in cea mai frumoasa vacanta din viata ta. Excursia incepe la Londra, unde vei fi impresionat de iluminatul special din aceasta perioada de pe strazi precum Regent Street, Oxford Street dar si la Picadilly Circus. Aici vei fi cazat pentru doua nopti la Cafe Royal si Mandarin Oriental Hyde Park.

Urmatoarea destinatie este New York, pentru a te bucura de minunatia de brad de Craciun de la Rockefeller Center, dar si de vitrinele decorate in spiritul momentului pe pe 5th Avenue, de la Blomingdales sau Macy's. Vei petrece aici 3 zile, cu cazare la New York Palace.

Urmeaza sa vizitezi Walt Disney World din Orlando, pentru a trai atmosfera magica de Craciun alaturi de Mickey Mouse si prietenii lui. Sederea dureaza trei nopti, timp in care te vei caza la hotelul Four Seasons.

Vei calatori apoi spre Medellin, al doilea cel mai mare oras din Columbia, cunoscut in intreaga lume pentru Sarbatoarea Luminilor de Craciun. Anul acesta a fost anuntat cel mai mare eveniment, pentru a marca 50 de ani de "fiesta". Aici vei sta doar 2 nopti, la Intercontinental.

Urmatoarea oprire este la Paris, Orasul Luminilor, cu o noapte de cazare la Hotel Fouquets Barriere si una la Hotel Plaza Athenee. Aici, pe langa lumini spectaculoase si vitrine decorate, vei avea ocazia sa faci cateva cumparaturi la Marche de Noel, una dintre pietele de Craciun de top din Europa.

Daca alegi aceasta excursie, vei avea ocazia rara de a experimenta atmosfera de sarbatoare din Singapore, pe faimoasa strada de cumparaturi Orchard Road cu muzica, si spectacole. Experienta Singapore de Craciun dureaza patru zile, cu trei nopti de cazare la hotelul Raffles.

La intoarcerea in Europa, urmeaza Monte Carlo cu al sau Place du Casino, Boulingrins Gardens sau Avenue de Monte Carlo, decorate in alb, auriu si argintiu. Cazarea se face la Monaco timp de o noapte, la Hotel de Paris.

Ultima destinatie este Viena, cu a sa catedrala Sfantul Stefan, "gatita" de sarbatoare, dar si cu strazile Graben sau Karntnerstrasse, decorate in mod traditional cu lumini spectaculoase.

Rathausplatz este gazda celei mai mari piete de Craciun din oras, cu casute de la care te poti delecta cu un mar caramelizat, turta dulce sau vin fiert. Aceasta piata este locul ideal pentru a gasi cateva cadouri unice si dulciuri festive pe care sa le aduci acasa la timp, de Craciun, dupa doua nopti petrecute la Ritz Carlton.

Poti aplica inca de pe acum pentru "The Ultimate Christmas Trip", iar pentru ca organizatorii se ocupa in detaliu ca aceste 17 zile sa fie de vis pentru tine, costurile sunt pe masura: 63.100 de euro pentru doua persoane.

#vacanta craciun, #excursie Craciun, #piete Craciun lume, #cele mai frumoase piete Craciun , #Destinatii turistice