Top 7 al tarilor cu cele mai frumoase hoteluri la inaltime

Joi, 12 Decembrie 2013, ora 19:00
2381 citiri
Top 7 al tarilor cu cele mai frumoase hoteluri la inaltime
Wildflower Hall, in Muntii Himalaia, India

Cuibarite pe crestele muntilor, printre caprele negre si oceane de zapada, unele dintre cele mai spectaculoase hoteluri din lume spulbera mitul paradisului exotic.

Business24 iti prezinta cateva dintre aceste constructii impresionante care vegheaza minunile naturii, de pe cele mai inalte culmi.

Wildflower Hall, in Muntii Himalaia, India

Natura inmarmurita din imprejurimi si mobilierul vintage cu care este decorat Wildflower Hall ofera o atmosfera de basm si face din acest hotel unul dintre cele mai exclusiviste destinatii din lume, potrivit BusinessInsider.

Turistii pot face drumetii prin padurile din jur sau pot admira peisajul din piscina exterioara incalzita in orice anotimp.

Vigilius Mountain Resort, in Tyrol, Italia

Cei care cauta liniste si relaxare in afara zonelor intens vizitate de turisti pot incerca un sejur la Vigilius Mountain Resort, in Italia. Complexul turistic interzice circulatia masinilor si se lauda cu practicile eco-friendly.

Vizitatorii pot admira in voie primaveri colorate si paduri dese, neatinse de poluarea zonelor urbane. Complexul include si o biserica ce dateaza din secolul al XIII-lea, care ofera o nuanta de romantism.

Sparkling Hill Resort, Vernon, Canada

Stralucitoarele cristale Swarovski si ferestrele mari si lucioase fac din Sparkling Hill Resort unul dintre cele mai atractive hoteluri din lume.

Eleganta hotelului este umbrita doar de privelistea unica. In ceea ce priveste atractiile din interior, hotelul ofera piscine interioare cu "cer" de cristale Swarovski, apartamente si chiar camera de meditatie decorate cu cristale Swarovski.

Kasbah Tamadot, Muntii Atlas, Maroc

Omul de afaceri britanic Richard Branson a restaurat Kasbah Tamadot, redandu-i grandoarea originala, dupa ce a aprtinut un timp unui artist italian. Hotelul este localizat pe crestele Muntilor Atlas, avand deschidere catre valea unui rau.

Salto Chico Lodge, Patagonia, Chile

Aflat chiar pe malul apelor repezi ak raului Salto Chico, hotelul ofera panorame unice atat spre Parcul National Paine , cat si spre muntii cu acelasi nume.

Vizitatorii pot imprumuta cei 26 de cai din grajdurile private ale hotelului si pot vizita la pas de galop locurile salbatice pe care le ofera aceasta zona.

Altapura, Franta

Regiunea Val Thorens din Franta este renumita pentru cea mai intinsa zona de schiat din lume, Altapura. Muntii Alpi ofera peisaje exceptionale, iar in hotel, turistii se pot odihni in mai multe zone de relaxare, dupa o zi de schi.

Badrutts Palace Hotel, St. Moritz, Switzerland

Badrutts Palace Hotel ofera o deosebita priveliste catre lacul St. Moritz. Eleganta, rafinamentul decorului si panoramele Alpilor elvetieni fac din acest hotel un magnet pentru celebritati si pentru aristocrati.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#hoteluri munte, #destinatii vacanta munte , #Destinatii turistice