Porneste in aventura cubaneza pentru un Paste insorit

Sambata, 17 Ianuarie 2015, ora 00:00
3070 citiri
Porneste in aventura cubaneza pentru un Paste insorit
Foto: Palacio de Valle (Paralela 45)

Exotism, diversitate, muzica si arhitectura eclectica sunt cateva dintre minunile Cubei. Situata in Nordul Americii Centrale, Cuba este renumita pentru mixul de influente ce atrag anual turisti din toate colturile lumii, pe ritmuri de cha cha si flamenco.

Consultantii Paralela 45 va invita intr-o incursiune cultura de exceptie pentru Pastele acestui an, incepand cu soarele arzator al Havanei, continuand cu nisipurile albe din insula Varadero si ajungand in Trinidad, locul in care timpul a stat in loc in 1850 si astazi, mii de turisti se bucura de aerul incarcat cu influente spaniole.

Tot ce trebuie sa faceti este sa savurati un Cuba libre preparat ca la carte si sa va bucurati de o vacanta cu adevarat speciala.

Vacanta incepe asadar cu locul in care Christopher Columb a pasit pentru prima oara acum mai bine de 500 de ani, Trinidad. Orasul se intinde pe coasta Caraibelor, aproape de muntii Escambray si are in total 1.115 km2.

Puteti incepe calatoria cu o vizita in Plaza Mayor, un muzeu in aer liber, deschis non-stop turistior ce vor sa admire arhitectura spaniola. Peisaje impresionante veti gasi in Vale de los Ingenios, taramul celor 70 de mori de zahar.

Declarat patrimoniu cultural al lumii, Trinidad dispune de plaje unice in lume, pe toata coasta de Sud. Pentru o aventura plina de adrenalina in adancurile Cubei, puteti incerca centrul Barracuda diving sau Casilda Bay.

Calatoria continua cu orasul statiune Varadero, situat in zona Matanzas, una dintre cele mai mari statiuni din Caraibe. Principala atractie o reprezinta cei 20 de km de nisipuri albe, centrele de yachting sau scubadiving. O locatie ce atrage mii de turisti este pestera Saturno, o adevarata "planeta" subterana.

Cele 10 zile de vacanta vor include si orasul Cienfuegos, ce se afla pe coasta sudica a Cubei , situate la aproximativ 250 de km de Havana. Supranumit "Perla Sudului" , orasul gazduieste Arco de Triunfo, singurul arc de triumf din Cuba, Cathedral de la Purisma Conception, constructie din sticla colorata sau Palacio de Valle, un monument contruit in stil neo-gotic.

Aventura cubaneza nu se termina fara a savura aroma romului autentic sau fara a dansa pe ritmuri de salsa, afrocubana sau jazz latin.

Calatoria in Cuba, cu plecare pe 8 Aprilie 2015, are pretul de 1460 de euro si include 8 nopti de cazare la hoteluri de 4 si 5 stele, transport cu avionul Bucuresti-Havana asigurat de compania Air France KLM, tur de o zi in Havana cu ghid local, tururi panoramice in Cienfuegos, Trinidad, Santa Clara si Matanzas, ghid local pe tot parcursul circuitului (cu exceptia sejurului in Varadero), insotitor roman de grup. Nu sunt incluse taxele de aeroport, viza si asigurarea medicala.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Early Booking Paste 2015, #Cuba paste 2015, #vacanta Cuba 2015 , #Destinatii turistice