Pleci de Revelion la Londra? Iata ce iti ofera englezii

Vineri, 30 Decembrie 2011, ora 19:10
2365 citiri
Pleci de Revelion la Londra? Iata ce iti ofera englezii

Londra se pregateste sa fie centrul atentiei in 2012 si doreste sa inceapa anul cu stil. Spectacolul de artificii care urmeaza sa fie lansat pe malul sudic al Tamisei va fi urmarit de 200.000 de persoane, mai multe zone speciale fiind aranjate de organizatori.

"Dorim sa incepem anul in forta, intr-un mod colorat", a declarat primarul Boris Johnson, citat de Bloomberg.

Pentru cei care s-au hotarat sa isi petreaca Revelionul in Londra, exista multe oportunitati. Incepand cu spectacolul pirotehnic promis de primarie si continuand cu numeroasele oferte de masa si cazare, noaptea promite a fi de neuitat in capitala Marii Britanii.

Celebra arena O2 va fi ocupata, de Revelion, de apreciata trupa britanica Kasabian, care urmeaza sa incante publicul cu melodii noi si vechi.

Pentru cei care nu isi doresc sa isi petreaca noaptea dintre ani in aer liber, exista varianta Skylon, un celebru restaurant care ofera o panorama asupra Tamisei. Biletul pentru o masa la Royal Festival Hall, care include cinci feluri de mancare, costa 240 de lire in noapte dintre ani.

O alta oferta este data de restaurantul de la etajul 28 al hotelului Hilton din Londra. Aici, masa costa insa 395 de lire.

Totusi, pentru cei cu buzunare largi, cel mai potrivit loc este spectaculosul restaurant Ritz. Aici, o rezervare costa peste 1.100 de lire si include o masa cu sase feluri, o trupa live, artificii in gradina si mult mai mult.

Prima zi a anului asteapta atat localnicii, cat si turistii, cu o parada speciala, care porneste de langa Piccadilly, trece prin Trafalgar Square, Whitehall si prin fata Parlamentului. Parada va fi alcatuita din peste 10.000 de artisti din 20 de tari din intreagalume.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#revelion Londra, #londra spectacol an nou, #calatorie londra , #Destinatii turistice