Parcul de distractii Angry Birds: Joaca-te cu personajele tale preferate

Joi, 24 Mai 2012, ora 19:01
4587 citiri
Parcul de distractii Angry Birds: Joaca-te cu personajele tale preferate

Totul a inceput ca un joc simplu care putea fi descarcat pe telefoanele mobile. In prezent, Angry Birds te invita in parcul tematic din Finlanda unde te poti juca cu personajele tale preferate.

Parcul de distractii Angry Birds s-a deschis recent in interiorul parcului Sarkanniemi de la Tampere, Finlanda, potrivit Daily Mail.

Jocul are milioane de fani in intreaga lume, inclusiv pe premierul britanic, David Cameron.

Parcul, conceput pentru familii si copii mici, are 12 curse de masini, jocuri, restaurante si o cursa de aventuri. Aceasta nu este prima inventie Angry Birds. Un parc de acest fel, insa fara licenta, a fost lansat in China, in luna septembrie a anului trecut.

Cu toate acestea, parcul din Finlanda, Sarkanniemi Adventure Park, a fost lansat, in colaborare cu creatorii de jocuri Rovio.

"Am vrut sa creeam o zona unica tematica si sa fie asociata cu un brand puternic si foarte cunoscut. Angry Birds s-a nascut in Finlanda, dar este cunoscut de oameni de toate varstele din intreaga lume. Scopul nostru este acela de a ne motiva fanii, sa le oferim ocazia de a se distra in aer liber alaturi de personajele preferate", a declarat Mikka Seppala, CEO al Sarkanniemi Adventure Park.

Angry Birds este acum pe primul loc in topul celor mai accesate jocuri si a fost descarcat de peste 700 de milioane de ori de la lansarea sa. Dupa castigarea titlului de "Best of", brandul s-a extins la jucarii Angry Birds, dar si articole de imbracaminte.

Compania doreste sa deschida mai multe parcuri de acest tip si in Marea Britanie. Parcul Angry Birds a fost deschis oficial in Finlanda pe 28 aprilie.

In prezent, exista peste 40 de versiuni ale jocului Angry Birds cu peste 300 de niveluri. Fanii jocului petrec 1,4 miliarde de minute pe saptamana jucand Angry Birds.

Angry Birds pregateste si un serial de desene animate

Serialul vine ca o extensie naturala a jocului si va debuta in aceasta toamna. Compania a creat deja 52 de episoade care dureaza trei minute fiecare. Un film Angry Birds este, de asemenea, in lucru, dar nu va fi lansat decat in urmatorii doi ani, a spus Dorra.

Rovio a cumparat studioul de animatie Kombo, anul trecut in luna iunie, pentru a lucra in-house toata partea de productie a animatiei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#parc distractii Angry Birds, #parc tematic Angry Birds, #joc Angry Birds, #serial desene animate Angry Birds , #Destinatii turistice