Noua oferta a Singapore - Gradinile din golf

Sambata, 19 Noiembrie 2011, ora 12:10
2351 citiri
Noua oferta a Singapore - Gradinile din golf

Inainte de inaugurarea cu mare pompa din vara viitoare, noua gradina din Singapore isi deschide portile in acest weekend vizitatorilor. Gradina se afla intr-un golf si ofera o oaza de verdeata in orasul plin de zgarie-nori.

Bay South Garden este structurata pe mai multe zone - Gradinile traditionale, Lacul libelulei, Gradina aurie si Gradina argintie. De asemenea, complexul mai include si doua zone destinate florilor, cea mai mare dintre ele fiind Domul florilor, care se desfasoara pe 1,2 hectare, potrivit Luxury Insider.

Clima din dom este setata pentru a copia primaverile din zona Mediteranei si din regiuni semi-aride, devenind perfecta pentru plante din America de Sud, Statele Unite, Madagascar, Africa de sud, Australia si bazinul Marii Mediterane.

"Este o gradina destinata tuturor si va oferi o experienta frumoasa tuturor locuitorilor si familiilor acestora, prietenilor si comunitatii," a spus Dr. Kiat W. Tan, director al gradinilor. "Suntem incantati sa aratam o mica parte din creatia noastra."

#bay south garden, #gradini singapore, #vacanta singapore , #Destinatii turistice