Hotelurile din Londra, pe locul 100 din tot atatea orase

Sambata, 26 Ianuarie 2013, ora 11:25
4545 citiri
Hotelurile din Londra, pe locul 100 din tot atatea orase

Vizitatorii Londrei au marcat hotelurile capitalei britanice ca fiind cele mai proaste dintr-o lista de 100 de orase din cauza minibarurilor sale la suprapret, micului dejun jalnic si serviciilor lente, potrivit unui sondaj publicat vineri si citat de Reuters.

Un studiu realizat de site-ul de meta-cautare Trivago asupra parerilor despre hoteluri din peste 140 de locuri de cazare arata ca Londra este ultima dintr-o lista de 100 de orase ce au cel putin 135 de hoteluri si include 60 de comentarii. Aceasta nu include nominalizarile site-ului TripAdvisor.

Orasul german Dresda se afla in top cu hotelurile sale care primesc cele mai mari evaluari si comentarii pozitive de la vizitatori.

Ei 'au laudat hotelurile din Dresda pentru valoarea lor in bani, in timp ce hotelurile londoneze au fost criticate pentru preturile lor', a declarat o purtatoare de cuvant de la Trivago.

'In special, comentariile considera ca la minibaruri preturile sunt exagerate, iar serviciul de mic dejun este scump si dezamagitor, in timp ce hotelurile din Dresda au fost laudate pentru micul lor dejun delicios si bine apreciat'.

Ea a spus ca hotelurile din Londra au fost criticate de asemenea pentru supraaglomerare

la micul dejun, cozi lungi la cazare, incapacitate de a face fata unor grupuri mari de persoane, camere mici si fara vedere.

Pe de alta parte, hotelurile din Dresda au fost laudate pentru serviciile lor exceptionale, eficienta, personal amabil si saritor, precum si pentru camerele lor spatioase cu vedere excelenta.

Imediat dupa Dresda pe lista de orase cu hoteluri bune se claseaza Hanoi din Vietnam, Tokio, Chicago si Cracovia in Polonia.

In schimb, alaturi de Londra in partea de jos a listei sunt Rio de Janeiro, Copenhaga, Parisul si Amsterdam.

Purtatoarea de cuvant de la Trivago, care este detinut in majoritate de Expedia Inc, a mai declarat ca site-ul a facut un clasament al destinatiilor in functie de reputatia hotelurilor de doua ori pe an.

Motoarele de meta-cautare permit utilizatorilor sa trimita cereri la alte motoare de cautare si baze de date pentru a obtine o lista unica de rezultate si sunt populare printre consumatorii ce se confrunta cu o supraincarcare de informatii asupra unor diferite servicii concurente.

Cele mai bune 10 orase pentru camerele de hotel:

1. Dresda, Germania

2. Hanoi, Vietnam

3. Portland, Statele Unite

4. Tokio, Japonia

5. Santiago de Compostela, Spania

6. Gdansk, Polonia

7. Chicago, Statele Unite

8. Seattle, Statele Unite

9. Cracovia, Polonia

10. Budapesta, Ungaria

Cele mai rele 10 orase:

91. Los Angeles, Statele Unite

92. Kiev, Ucraina

93. Frankfurt, Germania

94. Panama, Panama

95. Bruxelles, Belgia

96. Amsterdam, Olanda

97. Paris, Franta

98. Copenhaga, Danemarca

99. Rio de Janeiro, Brazilia

100. Londra, Marea Britanie

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#londra, #hoteluri Londra, #turism Londra , #Destinatii turistice