Ho, ho, ho! Planurile pentru Craciun se fac de la sfarsitul verii

Sambata, 20 August 2016, ora 00:00
2676 citiri
Ho, ho, ho! Planurile pentru Craciun se fac de la sfarsitul verii
Foto: Budapest Christmas

Pare ciudat sa te gandesti inca de pe plaja la locurile pe care vrei sa le vizitezi in timpul sedintelor de shopping de la sfarsit de an, dar daca vrei sa prinzi o oferta avantajoasa pentru targurile de Craciun din Europa ar fi bine sa te grabesti - locurile sunt limitate.

Atmosfera degajata de traditionalele targuri dedicate Sarbatorii Nasterii Domnului este una care iti ramane adanc intiparita in suflet, iar romanii stiu sa celebreze cum se cuvine acest lucru, remarca reprezentantii agentiei de turism Fortuna Business Travel.

Destinatii ravnite

Aerul inmiresmat de aromele castanelor coapte, ale vinului fiert, turtei dulci si stralucirea ghirlandelor care acopera intrarea in casutele de lemn reprezinta doar o parte din atmosfera magica creata in targurile de Craciun din marile orase europene.

Este abia luna august, dar rezervarile pentru diverse destinatii renumite pentru traditia targurilor de Craciun au inceput in forta, inregistrand cea mai importanta crestere din ultimii 4 ani, remarca reprezentantii agentiei Fortuna Business Travel.

Pe langa magia adusa in mijlocul unor piete importante, farmecul oraselor europene scaldate in lumini de sarbatoare te va vraji pe loc, iar turistii romani par bine orientati in acest sens.

"Cele mai cautate si dorite programe sunt pentru Praga, Koln, Viena, Berlin, Bratislava, Paris, Barcelona dar si tururile pietelor de Craciun din Austria sau Bavaria pentru care exista variante de transport cu avionul, precum si circuite cu autocarul.

Tarifele sunt cuprinse intre 199 de Euro si 599 de euro/persoana si difera semnificativ in functie de destinatie, modul de transport, numarul de zile, targurile de Craciun incluse in program", anunta reprezentantii agentiei.

Excursii tematice

A doua atractie in randul turistilor autohtoni o reprezinta excursiile tematice legate de semnificatia sarbatorii din 25 decembrie.

Doua destinatii turistice intra in preferintele romanilor in acest an, remarca analiza datelor prelucrate de agentii Fortuna Business Travel.

"In acelasi ton al sarbatorilor de iarna, care incet-incet bat la usa, putem mentiona 2 programe cu foarte mare cautare la turistii romani. Amintim ca locurile disponibile pentru toate pachetele de targuri si vacante de Craciun sunt limitate, asa ca, pentru a prinde locuri sigure, trebuie sa faceti rezervare cu cateva luni inainte.

Primul este pachetul de Craciun in Laponia, cea mai dorita vacanta a anului, pentru care avem zbor direct si foarte multe surprize si beneficii incluse. Avionul este deja plin pe jumatate, in octombrie-noiembrie nemaifiind locuri disponibile.

Mentionam si pachetul de Craciun in Israel, la ieslea din Bethleem, o destinatie accesibila turistilor romani cu avionul", mai spun reprezentantii agentiei de turism.

Pentru vacanta de Craciun in Laponia tarifele incep de la 1.350 euro de persoana si sunt diferentiate in functie de categoria de varsta.

Excursia in tara lui Mos Craciun este privita ca o experienta unica, o vacanta de care doar atunci si acolo te poti bucura impreuna cu cei mici si familia.

O excursie de 6 zile in Tara Sfanta, la locul Nasterii Domnului, incepe de la pretul de 699 euro/persoana, tariful final incluzand taxele aeroport.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#targuri Craciun Europa, #rezervari vacante Craciun, #destinatii Craciun , #Destinatii turistice