Croaziere de vis pe care le poti face si anul acesta

Sambata, 31 Decembrie 2016, ora 00:00
46421 citiri
Croaziere de vis pe care le poti face si anul acesta
Foto: Regent Seven Seas

Din primavara si pana in toamna, agentiile de turism specializate in croaziere iti pun la dispozitie o oferta de calatorii de-a lungul coastelor Europei pe care cu greu ai putea sa o ignori.

Sase astfel de excursii de lux se desprind ca trasee speciale pe care merita sa le parcurgi, bucurandu-te de tot ceea ce au de oferit peisajele fantastice ale Mediteranei, Marii Baltice, Marii Nordului sau ale insulelor din Atlantic, conform descrierii facute de revista Just Luxe.

1. Calatoreste ca o celebritate

Timp de doua saptamani, intre 4 si 18 iunie, te poti relaxa intr-o calatorie care te va purta de pe coastele Marii Britanii pana in Franta si apoi in Belgia si Olanda petrecand ca o celebritate la bordul navelor liniei Celebrity Eclipse.

Foto: Celebrity Eclipse

Vasul iti ofera momente de relaxare in cadrul SPA-ului Canyon Ranch sau in cazionul aflat la bord, dar vei avea ocazia sa iesi in fiecare zi pe tarm pentru a vizita orase precum Cherbourg, Glasgow sau unele dintre cele mai bune cluburi din Marea Britanie.

Pretul unui loc la bordul navei pleaca de la 2.996 de dolari/persoana.

2. Croaziera pe Mediterana

Porneste intr-o aventura de lux de 19 zile in apele Marii Mediterane, la bordul vaselor companiei Hollande America.

Foto: Hollande America

Imbarcarea se face in aprilie din Barcelona, iar traseul te va purta prin Monaco, Franta, Italia, Grecia si Muntenegru, dandu-ti ocazia sa te bucuri de splendoarea peisajului mediteranean inundat de prospetimea primaverii.

In Monte Carlo si Cinque Terre (Italia) vei putea degusta delicioasele preparate locale, iar vizitele de la tarm vor fi insotitre si de alte numeroase surprize. Pretul unui loc la bord porneste de la 2.059 dolari.

3. Fiori baltici

Cunard este compania care promite sa-ti ofere amintiri de neuitat in cadrul unei croaziere care traverseaza Marea Baltica pana spre fiordurile Scandinaviei.

Traseul Germania-Danemarca-Suedia-Estonia-Rusia va fi parcurs in 9 zile intre 2-11 iunie la bordul navei Queen Elizabeth.

Croaziera iti va da sansa sa descoperi cu uimire frumusetea unei zone mai putin frecventate de turisti.

Foto: Cunard

O escala importanta este cea din 7 iunie in Talin (Estonia), oras considerat ca unul desprins din basmele copilariei, dar la fel de mult te va incanta si vizita de 2 zile in Sankt Petersburg, aceasta minune a nordului construita in vremea tarilor rusi.

Pretul unei croaziere de lux in Marea Baltica este de 2.318 dolari de persoana si, cu siguranta, nu vei regreta niciun cent din pretul platit pentru a urca la bordul maiestuosului vas.

4. Vacanta intre doua lumi

Seabourn te invita sa pasesti la bordul navei de lux Seabourn Quest intr-o aventura de doua saptamani care te va purta din exuberantul peisaj iberic al Portugaliei pana in Copenhaga.

Este o trecere in revista a doua lumi diferite pe care le gasesti in Europa de Vest, iar senzatiile diferite incercate in fata destinatiilor turistice pe care urmeaza sa le strabati alcatuiesc un buchet de amintiri greu de dat uitarii.

Foto: Seabourn

Vei avea ocazia sa te bucuri de escale dese in porturile din Spania, Franta, Belgia, Olanda, Germania si Danemarca, dar timpul petrecut la bord iti va oferi, de asemenea, o multime de surprize si sansa de a te relaxa in cea mai placuta croaziera incercata pana acum.

Seabourn se mandreste cu o oferta care asigura din start servicii ireprosabile, acces la saloanele SPA de pe nava de croaziera si o bucatarie gourmet irezistibila. Pretul de start al unui loc la bordul Seabourn Qurest incepe de la 6.999 dolari.

5. Relaxarea pe Marea Egee

Cu 4.950 de dolari te poti aventura intr-o excursie care te va purta chiar in locul de nastere al civilizatiei europene.

Vasele de croaziera ale companiei Silversea pleaca de la sfarsitul lunii aprilie intr-o calatoriei in Mareea Egee, care oscileaza intre porturile Turciei si Greciei intr-un mod care aminteste de traseul spre casa al lui Ulise.

Foto: Silversea

Spre deosebire de eroul lui Homer, tu poti face traseul egeean intre Atena, Canakkale, Alanya, Rhodos, Santorini, Mykonos, Thessaloniki si Volos in doar 14 zile, timp in care vei savura din plin delicioasa bucatarie traditionala a zonei si frumusetea peisajului.

6. Expresia elegantei desavarsite

Vrei sa savurezi din plin cea mai rafinata calatorie pe care ai incercat-o vreodata? Incearca o croaziera nordica organizata in timpul verii, intre 26 iunie-11 iulie, de compania Regent Seven Seas.

Foto: Regent Seven Seas

Vasele de croaziera Regent ofera servicii de lux pentru fiecatre pasager, cabinele avand toate balcon, iar traseul propus pentru calatoriile din acest an include vizite la unele atractii turistice indeite de pe traseu.

Calatoria se desfasoara pe traseul Dublin-Reykjavik, cu escale in Irlanda, Marea Britanie, Danemarca, Islanda si Groenlanda, iar pretul unui loc la bord se ridica la 20.999 de dolari.

In Belfast vei putea vizita Soseaua Gigantilor, Opera, vestitele berariii de pe traseul Golden Mile sau castelul Stormont.

Groenlanda te va intampina cu o intrare in viata localnicilor din Nuuk, care locuiesc in cea mai mare arie naturala protejata din Europa, dar si cu o excursie in care vei putea vedea de aproape giganticele balene care traverseaza aceste ape.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#croaziere Europa, #servicii lux nave croaziera, #itinerarii Europa, #destinatii turistice , #Destinatii turistice