De cand n-ai mai plecat intr-o vacanta in Romania?

Sambata, 15 Aprilie 2017, ora 00:00
7842 citiri
De cand n-ai mai plecat intr-o vacanta in Romania?
Foto: Wikimedia

Operatorul Vola.ro se pregateste sa faca un pas important pentru a accesa piata serviciilor de turism intern anuntand lansarea platformei Local Escapes, o aplicatie care iti permite sa obtii informatii si sa rezervi diverse servicii in unitatile turistice in Romania.

Local Escapes reprezinta cea mai noua forma de a obtine acces rapid la diverse servicii din turismul intern: cazare in locatii de top, mese, activitati exclusiviste si servicii premium, la preturi preferentiale.

"In cei 10 ani de Vola.ro am vandut milioane de bilete de avion si pachete de vacante. Toate in afara tarii, majoritatea in marile capitale europene. Ne-am dorit foarte mult sa putem oferi clientilor nostri si optiunea de a calatori in Romania, iar forma Local Escapes este cea mai aproape de viziunea noastra pe termen lung.

Noutatea Local Escapes este ca, pentru fiecare hotel, conac sau pensiune partenera am gandit activitati speciale incluse in pretul cazarii. Avem zboruri cu balonul cu aer cald, cine romantice, pachete SPA, totul pentru a oferi o vacanta memorabila turistilor nostri. Echipele noastre obtin pentru aceste pachete cele mai bune preturi din piata, astfel incat turistii nostri sa beneficieze de mai mult decat de un simplu hotel", a declarat Daniel Truica, managing partner Vola.ro

Vacantele Local Escapes promit turistilor experiente de neuitat in cele mai frumoase zone din tara si la cele mai bune preturi.

Pretul ofertelor Local Escapes incepe de la 169 ron / camera si poate depasi 630 ron / camera, in functie de tipul cazarii, de numarul de mese si de experientele incluse.

In medie, o camera dubla rezervata prin intermediul Local Escapes costa in jur de 300 ron. Majoritatea pachetelor includ cel putin doua mese pe zi.

Alte facilitati incluse in ofertele Local Escapes sunt cursurile de echitatie, zboruri cu balonul, experiente 4x4, hiking, tururi private la atractiile turistice din zona respectiva, ateliere pentru copii si multe altele.

Discountul fata de pretul normal al pachetului depaseste in unele cazuri 50% si majoritatea pachetelor sunt create special pentru Local Escapes si nu pot fi rezervate direct de la hotel.

Din feedback-ul primit pana acum, platforma raspunde foarte bine cerintelor persoanelor pana in 35 - 40 de ani care lucreaza in corporatii si familiilor tinere.

"Turistii Local Escapes sunt oameni care au calatorit in afara si care acum vor sa descopere Romania. Sunt calatori care isi doresc un 'one-stop shop' si care vor sa petreaca cateva zile departe de oras, intr-un cadru relaxat, cu tot felul de activitati interesante incluse", a completat Daniel Truica.

#vacanta romania, #platforma Local Escapes, #turism romania, #destinatii turistice, #oferte sejur Romania , #Destinatii turistice