Cum e sa-ti petreci Revelionul in Dubai la 30 de grade

Joi, 24 Decembrie 2015, ora 00:00
3963 citiri
Cum e sa-ti petreci Revelionul in Dubai la 30 de grade
Foto: Christian Tour

Turistii care cauta oferte de ultima ora pentru noaptea de Anul Nou au la dispozitie pachete pentru destinatia perfecta de Revelion: Dubai si Emiratele Arabe Unite.

Un oras viu si spectaculos, cu temperaturi de pana la 30 de grade in decembrie-ianuarie, Dubaiul ofera combinatia perfecta de plaja, shopping, lux, distractii pentru intreaga familie si aventuri in desert, se arata intr-un comunicat remis de Christian Tour.

Pentru 7 nopti intr-un hotel de 4 stele, cu mic dejun asigurat, transport cu avionul (cursa directa), transfer aeroport-hotel-aeroport si ghid vorbitor de limba romana, turistii pot achita tarife incepand de la 616 euro de persoana.

Intr-un hotel de 5 stele din oras, un sejur poate costa de la 1.077 de euro de persoana, cu cina festiva de Revelion inclusa.

Turistii care prefera sa petreaca la malul marii isi pot rezerva o vacanta de o saptamana la un hotel de 4 stele, cu demipensiune, la preturi incepand de la 1.192 euro de persoana, in emiratul Ras al Khaimah, renumit pentru resorturile luxoase si linistite de pe plaja.

Aflat la doar 45 de minute de Aeroportul International Dubai, Ras Al Khaimah are un peisaj unic - lanturi muntoase, desert cu nisip rosu, golfuri si lagune - si numeroase situri arheologice, forturi si sate vechi, traditionale.

Romanii care-si incep anul 2016 in Dubai se pot bucura de unul dintre cele mai mari evenimente din lume dedicate cumparaturilor: Dubai Shopping Festival.

De la 1 ianuarie, mii de turisti colinda mall-urile imense si boutique-urile din pietele traditionale, in cautarea reducerilor.

Dubai Mall, cel mai mare centru comercial din lume, cu peste 1200 de magazine si un acvariu imens, si Mall of the Emirates, in interiorul caruia se afla o partie de schi, sunt doua dintre cele mai mari atractii turistice in aceasta perioada a anului.

Dintre cele 147 de recorduri mondiale ale Dubaiului, atractii majore sunt si Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume, Burj Al Arab, singurul hotel de 7 stele din lume, sau cel mai mare inel din lume, de 64 de kilograme, expus in fascinanta Piata de Aur din cartierul Deira.

Familiile cu copii au la dispozitie cateva dintre cele mai spectaculoase parcuri de distractie din lume: Wild Wadi Park, Aquaventure sau Ferrari World din Abu Dhabi, unde se afla cel mai rapid roller-coaster din lume, Formula Rossa, dar si numeroase alte atractii pentru cei mici, se mai arata in comunicatul de presa.

Un safari plin de adrenalina ii poate aduce pe turisti mai aproape de inima desertului, intr-o oaza unde vor savura o cina traditionala.

Programele turistice pentru Dubai si Emiratele Arabe Unite sunt derulate de Christian Tour, cel mai mare tour operator de vacante charter din Romania, prin brandul Pegas Holidays.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Revelion Dubai 2016, #pachet Revelion Dubai , #Destinatii turistice