City break de 1 martie: Ofertele pornesc de la doar 23 de euro

Luni, 25 Februarie 2013, ora 14:44
2350 citiri
City break de 1 martie: Ofertele pornesc de la doar 23 de euro
Sursa foto : magazinuldevacante.ro

Vacantele de tip city break, programate in general in timpul weekendului, au devenit din ce in ce mai populare, iar numarul de turisti care opteaza pentru acest tip de sejur este in continua crestere.

Agentiile de turism au speculat potentialul pietei si au pregatit oferte speciale pentru capitalele europene.

Ofertele sunt din ce in ce mai atractive, iar preturile pentru principalele capitale europene, pentru weekend-ul 1-3 martie, incep de la 30 de euro de persoana pentru un pachet de doua nopti. De exemplu, un sejur in Viena, la un hotel de trei stele porneste de la 49 de euro si ajunge pana la 310 euro de persoana, conform informatiilor centralizate pe infoturism.ro.

Viena, sursa foto: infoturism.ro

Pentru doua nopti de cazare la un hotel de trei stele in Paris vei plati minimum 56 de euro si maxim 349 de euro de persoana.

Tot pentru doua nopti de cazare si pentru aceleasi conditii de cazare in capitala Belgiei, pretul este intre 60 si 280 de euro pe noapte de persoana. Tarife mai mari se inregistreaza in Madrid, unde un pachet turistic format din doua nopti de cazare costa intre 159 si 243 de euro.

Paris, sursa foto: visualart.me

In cazul in care ti-ar placea mai mult o minivacanta in Praga, vei scoate din buzunar minimum 23 de euro si cel mult 239 de euro.

Preturi similare vei intalni si in Sofia, unde pentru doua nopti de cazare la un hotel clasificat cu doua stele, vei achita intre 23 si 150 de euro. In Budapesta, preturile incep de la 26 de euro si ajung pana la 259 de euro, in cazul unitatilor de cazare clasificate la trei stele.

Praga, sursa foto: http://www.sutalasutaturism.ro

Ofertele amintite mai sus au micul dejun inclus, dar va trebui sa platesti in plus pentru transport.

Statisticile oficiale demonstreaza ca numarul turistilor care aleg city break-urile a crescut, aspect care se traduce, desigur, si intr-o crestere a profitului pentru agentiile de turism. Spre exemplu, Happy Tour a a inregistrat cresteri ale vanzarilor pachetelor de City Break cuprinse intre 10% - 25% in ultimii trei ani.

Pachetele City Break sunt apreciate de romani: Vanzari mai mari cu 25% in ultimii trei ani

Potentialul vacantelor de tip city break a fost recunoscut si de eMag, cel mai nou jucator pe piata de profil.

"In zona de turism, suntem de parere ca un mare potential il au pachetele de tip city break. Fiindca acest gen de vacante, lungi de 2-3 zile, sunt la fel de usor de strecurat in program pe cat sunt de achizitionat, ne asteptam la o crestere importanta pe acest segment in viitorul apropiat", a declarat Bogdan Axinia, director eMAG Marketplace, divizia prin care eMAG furnizeaza servicii si produse prin intermediul partenerilor sai.

eMAG intra pe piata de turism si tinteste extinderea in regiune

#vacante city break, #oferte city break, #reduceri city break, #destinatii vacanta , #Destinatii turistice