Cele mai in voga circuite tailor-made in destinatii exotice

Vineri, 08 Aprilie 2016, ora 14:18
2634 citiri
Cele mai in voga circuite tailor-made in destinatii exotice

Inca de la infiintare, in 2007, agentia de turism 4Anotimpuri s-a remarcat din multitudinea de competitori datorita specializarii in crearea de vacante exotice la comanda, concepute special pentru a oferi o gama completa de trairi si experiente unice, in unele dintre cele mai exclusiviste locatii de pe glob, transformand intreaga calatorie intr-o experienta care imbogateste in egala masura mintea si trupul, domolind astfel setea de cunoastere si aventura chiar si pentru calatorii cei mai experimentati ce formuleaza unele dintre cele mai sofisticate cerinte.

Fiind specializata in destinatiile exotice de pe intreg mapamondul, agentia ofera nenumarate posibilitati de petrecere a vacantelor in destinatii de vis, in functie de personalitatea si dorintele fiecarui turist care doreste sa petreaca o vacanta de neuitat.

Gratie unei experiente vaste in domeniu si unei cunoasteri extrem de fine a locurilor si a comorilor pe care acestea le ascund, au fost concepute sejururi combinate impresionante, care reunesc armonios aventura in salbaticie si relaxarea in resorturi de lux, adrenalina si rasfatul pe plaje cu nisipuri fine situate in destinatii exotice, linistea naturii si vivacitatea oraselor care nu adorm niciodata.

Vrei un circuit cu snorkeling la Marea Bariera de Corali si shopping in Hong Kong? Vrei sa admiri peisajele din Kauai, unde s-a filmat Jurassic Park si apoi sa te relaxezi pe plajele din Hawaii, ascultand muzica traditionala interpretata la chitara? 4Anotimpuri face posibile aceste experiente si chiar mai mult.

Printre cele mai atractive circuite private tailor-made realizate de catre agentie, se numara:

Australia - Noua Zeelanda - Asia (Singapore - Melbourne - Marea Bariera de Corali - Sydney - Auckland - Hong Kong)

Un circuit plin de vibratie si culoare, organizat in colaborare cu turistii, pentru a pune in evidenta frumusetea si unicitatea locurilor vizitate, exotismul si misterele culturii asiatice, si nu numai. Activitatile multiple si extrem de variate de petrecere a timpului liber fac din acest circuit un must-have pentru cei care calatoresc sa descopere lumea.

Africa de Sud - Cascada Victoria

Ce poate fi mai incitant decat sa fii pe urmele celor "5 Mari" (Big Five) africani: leul, leopardul, elefantul, rinocerul si bivolul african, intr-unul dintre cele mai frumoase locuri de vizitat din lume, iar apoi sa faci o baie in apele cascadei Victoria?

SUA - Hawaii (New York, cascada Niagara, Washington DC, Orlando, Miami, San Francisco, Hawaii, Los Angeles, Grand Canion, Las Vegas)

Un circuit pentru oameni dinamici care traiesc din plin fiecare clipa intr-unele dintre cele mai extravagante orase ale lumii si peisaje de vis. Shopping de lux si o viata de noapte activa in cele mai in voga baruri si pub-uri de pe continentul american.

Argentina (Buenos Aires - Ushuaia - El Calafate - Puerto Madryn - Cascada Iguazu)

Un circuit pentru oameni pasionali care iubesc viata din plin: Buenos Aires, locul unde s-a nascut tangoul, Ushuaia magnifica cu peisaje de vis ("fin del mundo"), El Calafate cu ghetari care nu se topesc niciodata, Puerto Madryn unde te plimbi printre pinguinii Magellan, poti admira balene si o flora si fauna impresionante, pentru ca apoi sa ajungi la Cascada Iguazu, una dintre cele mai spectaculoase din lume, unde apa cascadei iti va stropi fata.

"Un sejur combinat conceput in functie de personalitatea turistului nostru aduce o satisfactie de neegalat intrucat ofera exact destinderea de care acesta are nevoie intr-un concediu asteptat si planificat cu deosebita atentie.

Urmam o procedura extrem de precisa cand organizam zborurile, escalele si transferurile pentru ca turistii nostri sa beneficieze de un transport optim si un confort maxim", a declarat Bogdan Focsa, directorul agentiei 4Anotimpuri.

"Clientii nostri au fost surprinsi in mod placut de faptul ca le oferim servicii de calitate deosebita la preturi foarte competitive.

Ofertele sunt disponibile pe site-ul agentiei noastre, grupate in functie de locatie in destinatii exotice si in functie de ideile si specificul vacantelor dorite: luna de miere, golf, diving, plaja, all inclusive, vacante de lux, ski, adults only, family, city break, croaziere, safari etc.

Suntem foarte receptivi in dialogul cu turistii nostri, in conditiile in care o comunicare excelenta este promotorul unui proiect de vacanta de succes.

Pentru ca dorim sa fim cat mai aproape de turistii nostri, am implementat pe site-ul nostru o sectiune de chat online, ce ne ofera posibilitatea sa raspundem in timp real intrebarilor acestora", a mai precizat Bogdan Focsa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vacanta exotica, #destinatii exotice vacanta, #4Anotimpuri vacanta , #Destinatii turistice