Cat va costa sa petreceti Pastele in strainatate

Vineri, 06 Aprilie 2012, ora 11:31
1440 citiri
Cat va costa sa petreceti Pastele in strainatate

Daca vreti sa vizitati, de Paste, leaganul crestinismului sau, pur si simplu, sa va relaxati si sa vedeti obiceiurile din alte tari ortodoxe, agentiile de turism au multe oferte, la preturi accesibile aproape oricui.

Pentru sase nopti intr-un hotel de 4 stele din Betleem, Golden Park Resort, situat la doar un kilometru de Biserica Nativitatii si in apropierea mai multor situri arheologice, va trebui sa platiti 385 de euro/persoana.

Hotelul dispune de 45 de camere cu grup sanitar complet utilat, aer conditionat, telefon, TV satelit si seif, un restaurant cu specific oriental si international, precum si o piscina.

In pret intra nu doar cazarea, ci si biletul de avion, transferul de la aeroport la hotel, mic dejun si cina, o excursie de jumatate de zi in Tel Aviv si Jafa, precum si asistenta turistica pentru intreaga perioada. Nu sunt incluse taxele de aeroport, care se ridica la 50 de euro de persoana, asigurarea medicala de calatorie si asigurarea sterno si nici taxele de intrare la obiectivele turistice.

Pentru 695 de euro puteti petrece sarbatorile pascale in Moscova si Sankt Petersburg, in pret fiind inclus biletul de avion dus - intors, transportul cu avionul intre cele doua orase si cazarea la hoteluri de 4 stele, plus mic dejun (2 nopti in Moscova, 4 in Sankt Petersburg).

Citeste mai multe despre Cat va costa sa petreceti Pastele in strainatate Cat va costa sa petreceti Pastele in strainatate Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vacanta Paste oferte strainatate, #preturi vacanta Paste, #oferte Paste strainatate , #Destinatii turistice