Visezi la o vacanta pe ocean? Alege cele mai luxoase croaziere

Joi, 15 Decembrie 2011, ora 12:41
4209 citiri
Visezi la o vacanta pe ocean? Alege cele mai luxoase croaziere

Doar pentru ca esti in mijlocul oceanului nu inseamna ca nu te poti rasfata in lux. Lectii de pian, apartamente cu mansarda, cine luxuriante, sunt doar cateva din suprizele care iti sunt pregatite daca te hotarasti sa te imbarci pe unul dintre vapoarele de croaziera.

Business Insider a facut o selectie cu cele mai luxoase vase de croaziera.

The Norwegian Breakaway

Vaporul, cu o capacitate de gazduire de 4.000 de persoane te va purta in 2013 intr-o escapada de lux de la New York la Bermuda.

Incaperile spatioase, care te vor face sa te simti ca intr-un palat, au balcoane private atasate. O excursie de 7 zile costa 1349 de dolari/persoana.

The Carnival Spirit

Odata imbarcat nu vei duce lipsa de cazino-uri, restaurante, spa, teatru si multe cluburi de noapte. Lemnul in combinatie cu sticla te va face sa te simti ca intr-un hotel de lux. In plus, doamnele singure nu vor fi nevoite sa mearga la cine singure, escorta fiind asigurata.

Daca iti doresti o excursie de 9 zile de la San Diego la Riviera mexicana te costa 1649 de dolari/persoana.

The Crystal Serenity

Agentiile de turism lauda nava ca fiind cea mai perfomanta care se aventureaza pe ocean. Vacanta nu va fi doar una de relaxare ci si educativa.

La bord vei putea invata sa canti la pian cu ajutorul lectiilor oferite de Institutul Creativ de invatare sau vei putea juca golf cu profesionisti. Pentru o calatorie dus intors de la Lon Angeles la Hawaii, va trebui sa platesti 15.490 de dolari.

The Disney Dream

Destinat familiilor cu copii, vaporul va iesi pentru prima data in larg. La bord exista trei piscine, dintre care una pentru copii, una pentru intreaga familie si una doar pentru adulti.

De asemenea, nu vei duce lipsa de cluburi de noapte, saloane, mai multe restaurante si nelipsitul teatru pentru vizionarea filmelor Disney in 3D.

The Herbidean Princess

Avand in vedere faptul ca vaporul poate gazdui doar 50 de persoane, te vei simti ca intr-o croaziera privata in jurul insulelor Scotiei.

Nava este descrisa de toti cei care au vizitat-o drept "luxul potrivit pentru o regina". O vacanta de sapte nopti in Insulele Inner te va costa 6.790 de dolari.

Oasis of the seas

Brandul Royal Caribbean care detine vapoarele de lux a incheiat de curand un parteneriat cu Starbucks, astfel incat sa te poti rasfata cu un Frappucino de caramel in timp ce privesti delfinii cum "danseaza" in apele oceanului.

Incaperile de lux sunt descrise ca apartamente in stil new-yorkez. Un sejur de sapte nopti din Florida in Insulele Caraibe te costa 9.830 de dolari/persoana.

The Silversea Whisper

Un mic "oras" plutitor, asa poate fi caracterizat vaporul care te va purta 16 zile pe ocean. La board ai posibilitatea sa mergi la mici cumparaturi la boutique, la teatru, la saloane de infrumusetare, spa si centru fitness. Cu un pret in plus, vei primi si un majordon al casei.

Pentru o croaziera de 16 zile din Florida pana in Brazilia vei plati 7.720 de dolari/persoana.

#vapoare lux, #croaziera lux, #pret croaziera 2012, #vapoare croaziera 2012, #barnduri vapoare lux, #pachet croaziera 2012 , #Croaziere de lux