Uber se lanseaza la apa: Comanda-ti o croaziera de lux in apele Bosforului

Sambata, 04 Iulie 2015, ora 00:00
2401 citiri
Uber se lanseaza la apa: Comanda-ti o croaziera de lux in apele Bosforului
Foto: Uber

Serviciul Uber, contestat de unii si admirat de utilizatorii fideli, face un pas inainte si isi dovedeste utilitatea pentru turistii aflati in vacanta la Istanbul.

Mai nou, cu Uber poti sa iti comanzi o croaziera de lux in apele Bosforului direct de pe cheile portului.

UberBoat Istanbul reprezinta o asociere intre compania americana si un operator de salupe de viteza din Istanbul menita sa ofere servicii cat mai rapide turistilor care vor sa traverseze stramtoarea care separa Europa de Asia, dezvaluie portalul Luxury Launches.

Croaziera instant

Partenerii Uber din acest proiect, compania Navette, detine o flota de salupe de viteza care opereaza in portul Istanbul.

Fiecare dintre nave poate lua la bord intre 6-8 pasageri, ceea ce iti ofera sansa de a te imbarca impreuna cu prietenii sau familia pentru o traversare in conditii de lux a stramtorii Bosfor.

"Odata ce ai ajuns pe cheile portului vei vedea optiunea UberBOAT aparand in meniul aplicatiei. Nu ai decat sa introduci coordinate in care te afli si numarul pasagerilor, iar capitanul celei mai apropiate barci de viteza disponibile te va suna pentru confirmare", arata portalul Uber.

Experienta oferita de noul serviciu este una de lux, desi tarifele nu ti se vor parea exagerate. In functie de destinatia spre care te indrepti si de numarul de pasageri poti plati intre 20 si 150 de dolari/persoana.

Serviciul UberBoat este gandit astfel incat sa iti permita sa te bucuri de o croaziera privata, la un pret rezonabil, savurand din plin intinderea marii.

UberBoat a fost testat anul trecut, in vara, si in portul din Boston. Acum, serviciul din Istanbul a fost inaugurat pentru a aniversa un an de la initierea UberTaxi, serviciul care a prins teren pe tot globul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#serviciu croaziera Uber, #UberBOAT Istanbul, #croziera Bosfor Istanbul, #vacanta istanbul , #Croaziere de lux