Ridica ancora spre Bora Bora la bordul unui iaht de lux cum n-ai mai vazut!

Sambata, 06 Iunie 2015, ora 00:00
5150 citiri
Ridica ancora spre Bora Bora la bordul unui iaht de lux cum n-ai mai vazut!
Foto: dotwnews.com

Ti-ai propus sa ajungi vara aceasta in Polinezia Franceza? Atunci fa-o cu stil! Unul dintre cele mai noi iahturi din flota Burgess e gata sa ridice panzele si sa porneasca spre Bora Bora si Marchize.

Este vorba despre vasul de lux Mondango 3, care isi asteapta pasagerii dornici de aventura in Pacificul de Sud.

Iahtul este unul nou-nout, construit in 2014, cu interioare desenate de Reymond Langton si exteriorul semnat de arhitectii navali Dubois.

Din colaborarea acestor specialisti britanici in ambarcatiuni de lux s-a nascut unul dintre cele mai impresionate iahturi ale momentului, care isi cucereste pasagerii inclusiv prin artificii cum ar fi peretele din podea pana-n tavan realizat din sticla si piele sculptata, piscina ascunsa ingenios la pupa ori televizorul din salon cu diagonala de 260 de centimetri.

Asa ca strange-ti grupul de prieteni si vezi cand ridica ancora! Mondango 3 poate primi 10 oaspeti in 5 cabine si apartamente de lux, toate dotate cu bai din marmura.

Iahtul de 56 de metri este contruit pentru lux si viteza, iar carena de numai 4 metri inaltime ii permite sa intre si in porturi mai mici ori in golfuri ascunse si altfel greu accesibile, unde te vei putea bucura in voie si in intimitate de frumusetea insulelor.

Desi probabil nu vei dori sa mai cobori prea curand, odata urcat pe acesta bijuterie de nava, trebuie sa stii ca si la ancora te vei putea distra pe saturate.

Ambarcatiunea este prevazuta cu diverse echipamente pentru sporturile acvatice, de la schi nautic la snorkelling, precum si cu jacuzzi si o piscina-instant de 7x5m, numai buna de asezat langa recife.

Poti inchiria iahtul Mondango 3 pentru 200.000 de euro pe saptamana, daca vrei sa ridici ancora in tipul verii, in Pacificul de Sud, iar pe timp de iarna il vei gasi in Asia de Sud-Est si Oceanul Indian.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#iaht lux croaziera, #croaziera Bora Bora, #iaht lux inchiriat , #Croaziere de lux