Minicroaziera de Paste: Schimba-ti planurile anul acesta

Miercuri, 01 Mai 2013, ora 00:00
1972 citiri
Minicroaziera de Paste: Schimba-ti planurile anul acesta

Minicroaziera de Paste este provocarea pe care ti-o lansam anul acesta. Daca nu esti neaparat incantat de ideea de a-ti petrece Pastele pe apa, atunci poti incerca senzatia de a te afla in Maroc sau Muntenegru in noaptea de Inviere.

Oricum, daca esti tentat sa iesi din obisnuit anul acesta, ar trebui sa te grabesti, pentru ca unele vacante incep chiar din 1 mai.

Poti sa stai linistit daca alegi o astfel de excursie: nu trebuie sa iti mai faci griji pentru Masa de Paste sau pentru alte astfel de detalii. Te vei relaxa la soare, iar organizatorii de excursii se ocupa de absolut tot pentru tine.

O varianta pentru tine ar fi Croaziera de Paste la bordul MSC Simfonia, o nava ce evoca operele lui Beethoven, Mozart sau Tchaikovski si care te va plimba intre Genova, Toulon, Olbia (Italia) si inapoi in Genova intre 3 si 6 mai. In functie de cabina pe care o alegi, preturile pot ajunge pana la 619 euro de persoana in Suite cu balcon.

Foto: brodayaga.ru

Mai ai o varianta de croaziera cu plecare din Genova, in 4 mai, la bordul MSC Splendida, un vas de "6 stele", asa cum promit reprezentantii companiei.

Plecarea se face de la Genova, urmand ca in fiecare zi, pana pe 11 mai, sa ajungi pe rand in Marsilia, Barcelona, Valencia, La Goulette, Civitavecchia si, inapoi la Genova. Aici cabina interioara costa 329 de euro, iar cabina cu balcon 549 de euro.

Foto: noellefloyd.com

Daca iti doresti minicroaziera de Paste cu nava Norwegian Epic, o nava ce contine tobogane de Aqua Park, centre SPA si Fitness, atunci ar trebui sa iti faci bagajele chiar acum si sa te urci in primul avion spre Barcelona. Plecarea in croaziera se pe 1 mai la ora 19.00.

Maine vei fi ajuns deja in Marsilia, iar sambata vei fi in Palma de Mallorca, urmand ca dumnica sa te intorci in Barcelona, chiar de Paste. Preturile pornesc de la 409 euro si ajung la 609 euro, in functie de tipul camerei pe care o alegi.

Foto: wikimedia.com

In cazul in care iti doresti multa distractie anul acesta, de Paste, poti profita de oferta sapeciala Perfect Tour, agentia care te trimite la Parcul de distractii Europa Park - Rust din Germania. Aici te vei caza la Hotel Alcatraz de 4 stele si vei plati 352 de euro de persoana pentru trei nopti cu mic dejun si diua zile de intrare in parc. Oferta este valabila pentru perioada 4 mai - 7 mai 2013.

Foto: travela.ro

Poti petrece Pastele si intr-o zona calduroasa, in Grecia, cu mentiunea ca trebuie sa tii cont de atentionarile pentru calatoriile in aceasta tara pentru 1 mai. Poti alege chiar acum o oferta de 213 euro de persoana pentru 5 nopti de cazare in Halkidiki de tip "All Inclusive" pentru perioada 1 mai - 6 mai. Tot in Grecia ai oferte pentru Thassos, intre 4 si 9 mai, pentru 104 euro de persoana timp de 5 nopti, cu mic dejun inclus.

Foto: phoebettmh.blogspot.com

In Muntenegru, insa, infoturism.ro ti-a pregatit o oferta intre 3 mai si 10 mai, pentru 203 de euro pe sejur. Oferta este valabila pentru Hotel Aleksandar, de trei stele, la marginea satului de vacanta Slovenska Plaza, aproape de plaja.

Foto: global.holidays.co.uk

7 nopti in Maroc, cu rezervare in ultimul minut, te costa anul acesta 480 de euro de persoana, intre 5 mai si 11 mai 2013. Pretul presupune cazare la Hotel Rif & Spa de 4 stele si include biletul de avion, cazarea, micul dejun, taxele de aeroport si bagajul de mana.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#last minute Paste 2013, #Last minute mai 2013, #croaziere last minute , #Croaziere de lux