Iahturi de la Edminston pentru sejururi de lux. Vezi cat costa o vacanta

Vineri, 25 Noiembrie 2011, ora 18:58
2344 citiri
Iahturi de la Edminston pentru sejururi de lux. Vezi cat costa o vacanta

Edminston Golden Fleet Charter planuieste sa lanseze o flota de iahturi si hidroavioane pentru cei care vor sa petreaca sarbatorile in croaziere de lux.

Dupa ce a lansat recent iahturi de lux precum 118 WallyPower sau Arcadia 85, compania Edmiston intentioneaza sa directioneze o flota catre cei care vor sa plece in sejururi de lux, scrie Bornrich.com.

Pretul unei saptamani de vacanta la bordul unui iaht Edmiston se ridica la 700.000 de euro, iar cel care inchiriaza vasul are de ales intre 3 iahturi de lux, un hidroavion cat si acces nelimitat la 30 de piese de echipament de ultima generatie, pentru a se bucura pe deplin de calatoria sa.

Dintre iahturi, cel mai proeminent este Golden Odyssey, un iaht de peste 84 de metri, construit de Blohm+Voss in 1990, ramas popular pana in ziua de azi datorita numeroaselor facilitati de lux de la bordul sau. Interiorul iahtului a fost conceput de arhitectul Albert Pinto, in timp ce exterioarele sunt realizate de grupul de arhitecti Platou.

Capacitatea iahtului este de 12 persoane, plus cei 25 de membri ai echipajului de bord si personalului de servire. Oaspetii beneficiaza de 3 cabine duble, 6 cabine cu 2 paturi si 2 cabine de relaxare, la care se adauga zonele de stat la plaja piscina, restaurantul in aer liber si o sala de sport.

In plus, ei pot folosi si 5 scutere de apa, jet skiuri si barci pentru micile excursii pe mare.

In ceea ce priveste avioanele, cel mai deosebit este Golden Eye Cessna 208 Caravane, cunoscut drept cel mai mare avion, avand o lungime de 93 de metri si avand ca rezerva vasul de lux, Golden Odyssey.

#iaht avion lux, #croaziera lux, #iaht lux Edminston , #Croaziere de lux