Cel mai luxos vas de croaziera din lume, unde o camera costa si 10.000 de dolari pe noapte

Sambata, 23 Iulie 2016, ora 00:00
7977 citiri
Cel mai luxos vas de croaziera din lume, unde o camera costa si 10.000 de dolari pe noapte
Foto: RSSC.com

Te-ai intrebat vreodata cum ar fi sa-ti petreci viata la bordul celui mai luxos vas de croaziera din lume? Hmm, nu cred ca ti-ar fi usor, mai ales daca ai fi cazat la apartamentul Regent de pe vas, unde mancarea si sampania curg fara limita.

Seven Seas Explorer este o nava creata pentru procentul de 1% din populatia globului care administreaza marile averi, iar serviciile oferite sunt pe masura, dupa cum relateaza Bloomberg.

Esti unul dintre noii imbogatiti pe bursa sau cu un startup din domeniul digital si vrei sa intri in cercul restrans al celor bogati si puternici? Nu ai decat sa inchiriezi apartamentul regal de pe Seven Seas si vei starni imediat interesul lor.

O noapte de cazare aici costa 10.000 de dolari, iar sampania, caviarul si homarii nu se masoara in portii, ci doar in cat poti servi tu si insotitorii tai.

Toate facilitatile de cazare sunt creionate pentru a raspunde clasificarii de 5 stele, iar interiorul vasului are maiestuozitatea unui palat italienesc, nelipsindu-i insa nici accentele moderne.

Ambarcatiunea poate primi 750 de oaspeti la bord in cele 375 de apartamente impartite pe 10 categorii. De un lucru poti fi sigura insa, in orice camera vei intra, o sticla de Veuve Cliqout sau Jaquart te va astepta in frapiera, asa cum marmura se intalneste in orice sala de baie de pe vas.

8 restaurante de lux te asteapta cu meniuri care de care mai apetisante, iar in cele mai multe cazuri, chefii atrasi in croaziera sunt platiti mai bine decat capitanul vasului.

Seven Seas Explorer este cel mai nou vas de lux receptionat de compania Regent Seven Seas, iar pentru a te inscrie pe lista pasagerilor va trebui sa astepti la o coada aproape kilometrica de solicitanti.

Cea mai apropiata croaziera la care mai poti gasi locuri libere este una de 10 zile in Caraibe, cu plecare din Miami in luna martie a anului viitor. Pretul este multumitor insa, doar 5.500 dolari de persoana la clasa economic.

Luxul vinde bine, pare-se, iar de acest lucru te poate convinge numai faptul ca apartamentul care costa 10.000 de dolari pe noapte a fost rezervat pentru tot restul anului acesta si pana aproape de jumatatea anului viitor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#nave croaziera, #Seven Seas Explora, #croaziera lux , #Croaziere de lux