Porneste intr-o calatorie de lux in salbaticie

Sambata, 28 Septembrie 2013, ora 00:00
2971 citiri
Porneste intr-o calatorie de lux in salbaticie
Foto: getyourguide.com

Porneste in calatoria vietii tale: patru luni in care vizitezi 17 destinatii cunoscute pentru fauna salbatica. Amazon, Bolivia, Botswana, Madagascar, Antarctica sau Alaska sunt doar cateva dintre ele.

Vei petrece in medie cate o saptamana in fiecare destinatie si vei simti "pe pielea ta" ce inseamna viata in salbaticie: de la inot cu rechinii in Belize, observarea ursilor polari din Canada si pana la cateva zile petrecute alaturi de gorilele pe cale de disparitie din Ruwanda.

Te vei bucura de toate acestea si, in plus, de peisajele variate: munti, desert, recifuri de corali, jungla si tundra inghetata. Vei avea ocazia sa vizitezi Parcul National Yellowstone, dar si padurile de bambus care gazduiesc ursuletii Panda sin Provincia Shaanxi din China, cu aceasta ocazie.

Excursia este organizata de portalul VeryFirstTo impreuna cu agentia Private By Appointment, iar oficialii iti promit cele mai inalte standarde, desi iti vei petrece patru luni in salbaticie. Te vei bucura de aventurile tale in natura intr-un stil cat mai luxos, in principiu vei calatori la clasa business si vei sta in suite elegante. Cazarea include hoteluri de cinci stele precum El Silencio Lodge, Costa Rica; Amangani, Wyoming sau Savute Elephant Camp, Botswana.

Camerele de hotel si zborurile, insa, depind de momentul in care fac rezervarile, spun reprezentantii site-ului VeryFirstTo, de unde poti comanda acest pachet ce costa 317.856 de euro de cuplu.

"Partenerul nostrul pentru aceasta excursie, compania Private By Appointment, poate alcatui un calendar special pentru orice turist din intreaga lume. Momentul excursiei se va decide in functie de dorintele clientului, tinand cont si de momentul cel mai potrivit pentru vizitarea acelor destinatii", a declarat Marcel Knobil, fondator Very First To, pentru Business24.

Destinatiile vacantei tale (Galerie foto)

Padurea tropicala Amazon, Ecuador

Foto: andeantrails.co.uk

Cockscomb Basin Wildlife Sanctuary, Belize

Foto: globalsherpa.org

Parcul National Madidi, Bolivia

Foto: roughguides.com

Marea Bariera de Corali, Australia

Foto: australia.com

Delta Okavango, Botswana

Foto: picstopin.com

Parcul National Piedras Blancas, Costa Rica

Foto: hellomagazine.com

Parcul National Everglades, SUA

Foto: wikimedia.org

Parcul National Meru, Kenya

Foto: opulentafrica.com

Insulele Galapagos, Ecuador

Foto: theworldatherfeet.com

Parcul National Amber Mountain, Madagascar

Foto: rainbowtours.co.uk

Parcul National Bako, Malaysian Borneo

Foto: flashpackatforty.com

Parcul National Yellowstone, SUA

Foto: worldheritage.routes.travel

Churchill, Canada

Foto: wildlifetrails.co.uk

Rezervatia Naturala Foping, China

Foto: wildchina.com

Antarctica

Foto: picturenice.com

Alaska

Foto: holycity.org

Parc National des Volcans, Rwanda

Foto: flickr.com

#calatorie lux salbaticie, #vacanta animale salbatice, #vacanta rezervatii naturale, #vacanta Very First To , #Circuite turistice