Schi in Austria: Cauti o cazare de patru stele?

Sambata, 05 Octombrie 2013, ora 00:00
3826 citiri
Schi in Austria: Cauti o cazare de patru stele?
Foto: www.igluski.com

Te gandesti deja sa iti petreci vacanta de iarna la schi? Nu esti singurul care se gandeste la asta, tocmai de aceea ai putea sa te gandesti deja sa faci si o rezervare, sa prinzi un loc cat mai aproape de partie.

Intrucat cele mai cautate destinatii de schi de catre turistii romani sunt Viena, Innsbruck, Stubai, Kaprun si Solden din Austria, potrivit Gabrielei Lenger, Directorul Oficiului de Turism al Austriei in Romania, Business24 a ales pentru tine cateva dintre cele mai frumoase cazari din zona unde mai poti gasi camere libere.

Ofertele au fost selectate in functie de voturile primite pe Booking.com si sunt valabile pentru cazare intre 15 si 22 decembrie, astfel incat sa ai timp si de schi si de relaxare si, nu in ultimul rand, sa te incarci cu energie de la targurile de Craciun din zona.

Viena

Foto: destinations-tourists.blogspot.com

Viena este una dintre cele mai vizitate destinatii ale Austriei de catre turistii romani, sustine oficialul. In perioada iernii principalul magnet al Vienei sunt targurile de Craciun, care in acest an vor fi deschise din 22 Noiembrie si pana in 24 Decembrie.

Hotel Maria Theresia a primit din partea cititorilor Booking calificativul "Excelent". Cazarea de patru stele se afla aproape de restaurantele, galeriile si buticurile din zona palatului Hofburg, iar o camera dubla costa 4.196 de lei pentru cele sapte nopti selectate.

Innsbruck

Foto: www.skischool-innsbruck.com

Pe langa targul de Craciun care se desfasoara in mai multe zone din oras din noiembrie pana in ianuarie, vei avea acces la un domeniul schiabil format din 9 partii (dintre care la unele se poate ajunge cu tramvaiul). In plus, Innsbruck este singurul oras care a gazduit de trei ori Jocurile Olimpice de iarna.

O varianta interesanta de cazare aici este Hotel Grauer Bar, aflat in centrul orasului la doua minute distanta de Vechiul Oras. Daca vrei o camera in care sa poti admira intreg peisajul montan din Tirol, dar sa fii si aproape de "inima" orasului, aceasta poate fi optiunea ta. O camera dubla pentru cele sapte nopti selectate costa 4.210 lei, potrivit Booking.com. Daca vrei o camera cu Ski Pass inclus, pretul creste putin pana la 4.477 de lei.

Neustift

Foto: www.skiing-holidays-austria.com

Neustift im Stubaital, aflat in valea Stubai, aproape de Innsbruck, are peste 50 de km de partie, situate intre 1.000 si 3.000m altitudine, potrivite atat pentru schiorii incepatori, cat si pentru cei avansati. Anul acesta, sezonul de ski din Neustift im Stubaital s-a deschis pe 20 septembrie.

Daca vrei sa mergi aici la ski, iti recomandam Hotel Alpeiner - Nature Resort Tirol, un complex aflat la baza muntilor Stubai si la cinci minute distanta de centrul orasului Neustift, iar cea mai apropiata partie de ski se afla la 100 de metri distanta de hotel.

Cazarea intre 15 si 22 decembrie costa 7.002 lei, pentru o camera dubla cu vedere la munte, mic dejun inclus si transport de la aeroport sau gara.

Kaprun

Foto: www.zellamsee-kaprun.com

Kaprun are 130 km de partii de dificultate medie, fiind ideale pentru familii si incepatori.

Ca varianta de cazare ai putea incerca Das Alpenhaus Kaprun, un hotel de patru stele aflat la baza muntilor Kitzsteinhorn, in mijlocul orasului Kaprun, dar si la doar cativa pasi de teleschi.

Fie ca alegi o camera dubla simpla, o camera dubla cu balcon sau o camera superioara dubla cu balcon, pretul este de 4.650 de lei pe camera, pentru perioada selectata.

Solden

Foto: www.camping-soelden.com

Solden este o alta destinatie preferata de romani. Include 151 km de partii, doi ghetari schiabili, cea mai lunga partie din lume (14 km) si toate dotarile pentru o vacanta memorabila.

Daca vrei sa schiezi aici, Busines24 iti recomanda Hotel Tyrolerhof de patru stele, aflat in centrul orasului si nu departe de telegondola. Pentru perioada 15-22 decembrie pe Booking.com mai sunt disponibile doar trei camere duble simple (6.323 de lei pe camera), insa ai mult mai multe camere duble cu balcon (6.634 de lei).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#schi Austria, #oferte cazare ski Austria, #ski Austria , #Cazare