Mai mult decat o destinatie: un adevarat trip

Miercuri, 30 Septembrie 2015, ora 12:09
1387 citiri
Mai mult decat o destinatie: un adevarat trip
Foto: Mikadun/Shutterstock.com

Cand simti ca ti-ar prinde bine sa pleci in calatorie, stii bine ca iti doresti mai mult decat sa parcurgi o distanta oarecare. Stii ca vrei sa evadezi din rutina, sa-ti reincarci bateriile cu energie. Iar energia vine din experientele pe care le traiesti. Si pentru asta exista TRIPDor.

TRIPDor este un alt fel de agentie de turism, care nu se rezuma la obiective si cazare. Toate ofertele noastre sunt selectate cu grija, astfel incat sa fie experiente de care iti vei aminti cu placere la intoarcere. Ne straduim mereu sa-ti oferim vacante sau weekenduri despre care vei povesti cu entuziasm alor tai. Sa povestesti cum ai descoperit locuri noi, care nici nu credeai ca pot sa existe in Romania. Sau cum ti-ai luat inima in dinti si ai pornit intr-o aventura plina de adrenalina, intr-un loc plin de autenticitate.

Pentru ca, atunci cand pur si simplu ti-e dor sa traiesti, cel mai bun lucru e un "trip" - adica o calatorie din toate punctele de vedere: pentru minte, pentru inima si pentru simturi.

Ca, de exemplu, o evadare pe Valea Prahovei. Chiar daca ai mai fost, fii sigur ca prin ofertele TRIPDor vei redescoperi aceasta zona plina de minuni ale naturii, dar si de locuri insufletite de legende din trecut.

Sfinxul si Babele, Castelul Peles, dar si Castelul Iuliei Hasdeu sau manastirea Sinaia - toate aceste locuri de poveste sunt usor accesibile intr-o plimbare, dupa care stii ca te intorci la patul cel mai confortabil si camera cea mai linistita, cu vedere la munte. Cat despre mancare, te vei intoarce gurmand chiar daca nu erai. Intra acum pe www.tripdor.ro si rezerva-ti o experienta de poveste.

SC Tripdor Travel SRL este o structura de economie sociala cofinantata din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, "Investeste in oameni!"

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#agentie turism TRIPdor, #destinatii Valea Prahovei , #Agentii de turism